NFT Road Trip Vol.666 Bäck tö Eesti 11-18.7-14

Valvojat: B1200, John, Bomber#1, ESKIL, Kimmo, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ, btseppo

Vastaa Viestiin
Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

NFT Road Trip Vol.666 Bäck tö Eesti 11-18.7-14

Viesti Kirjoittaja serious-sam » La Syys 13, 2014 12:38 pm

Jaahas… Kaipa se olisi tätäkin kirjoitettava :wink2: Jostain syystä allekirjoittaneella on ollut niin vitusti muka muka kiirettä ja kaikkea mahdollista saatanan teko syytä ettei tarvisi näppikseen tarttua ja alkaa kirjoittamaan :freak:
Noh joka tapauksessa sliippareita lainatakseni, nyt sitä paskaa on tarjolla tuutin täydeltä :D
Koska Virosta on niiiiiiiiin paljon positiivia kokemuksia ja tuolla smashissäkin ollaan käyty iät ja ajat, niin viime vuoden paskareissusta affenanmaalle viisastuneena, suunnattiin siis jo kolmannen kerran viroon reissuun. Ajatuksella tosiaan tulla välivuoden jälkeen myös tuonne smashiin.

REEDE 11.7-14
Reissuun startattiin siis perjantaina 11.7 ja vuotta viisaampina vielä helvetisti enemmän aikaa varattuna kuin 2013, JOS JA KUN jokin menee kumminkin pieleen. Osa reissaajista saapui tuonne Kossun (huomatkaa ISO alkukirjain, vai mitä Perusjätkä :P ) ranchille jo torstaina perinteiseen night beforeen ja ajatuksena oli sitten keräillä lähtiessä letkaa sieltä täältä…
Oulun miesten tilava ja turvallinen "kaksio" toi mopot Autonomiseen ehkä turvallisesti
Kuva
Komee on peli :hearton:
Kuva
Liikkeelle letka lähti tuolta Ranchilta puolen päivän maissa ja tarkoituksena oli ajella tuohon Kaaoksen tallille ottamaan Nastola/Lahti akselin miehet mukaan…
Kuva
Itse ajelin vielä pakulla tonne Nastolaan, josta sitten Toope hyppäsi puikkoihin ja allekirjoittanut pääsi ”fiilistelemään” heti alkumatkasta Tebon pianolla.
Nashvillessä alkoi olemaan jo meininkiä
Kuva
Kuva
Itsellänihän ei ole katumopoa ollut koko kesänä, joten aavistuksen oli sanoisiko haparoivaa tuo alkumatka… Nastolasta lähdettiin valumaan sitten kohti Mäntsälää ja Neste Tuuliruusua… Kun matkaa oli taitettu jo jonkin matkaa, ajattelin siinä huolto-auton perässä ajellessa, että nyt tää touring saa riittää… Koska alla oli vieras mopo, niin pudotus vaihteelle kolme ja pikkusen jarrua… Eka ajatus päässä että ei jumalauta joko tää sutii :eyemouth: Kyllä on Tepian opettanut mopon herkäksi :hearton:
Päästiin turvallisesti Mäntsälään ja siihen odottelemaan toveri J-beamia… Eikä siihen mennyt kuin hetki, niin yhtäkkiä taivas tummeni ja mustien pilvien välistä löi saatanallisia salamoita, samalla aloin kuuntelemaan julmettua ukkosen jyrinää! Ukkosen jyrinä paljastuikin busan äärimmilleen viritettyyn 114db pakoputkiston sulosoinnuksi ja lieneekö harjaantunut silmäkin erehtynyt taivaan väristä kun busan vihreys loisti kilpaa kateellisten matkatovereiden kasvojen värin kanssa…
"meanwhile in Tampere" El reino oli lupautunut heittämään Tampere sektorin kamat satamaan... Harmi ettei Reiska ollut tänä vuonna matkassa, mutta ehkä sitten ensi vuonna taas :wavey:
Kuva

Tässä kun saatiin kaffet juotua ja alettiin ajattelemaan eteenpäin lähtöä, tuli itselle yhtäkkiä mieleen että hetkinen!?!? Kaikki matkaan liittyvä on kyllä mukana, mutta miten se mun passi???? Vilkaisu huolto-auton paperiläjään, ei vittu missään… Soitto himaan, ettei se nyt sitten jäänyt kotiin ja tadaa! niin se rouva kertoi puhelimeen, jotta tässähän tämä eteisen pöydällä :tardmaker: ei vittu! Hetken ajattelin että ei silti huolta, mullahan on viron ID… Ajattelin silti varmistaa ja soitin Tallinkille, josta vastaus oli jotta suomenkansalaisella tarvitsee silti olla passi. No eipä siinä auttanut, muu letka lähti ajelemaan kohti HKI:tä ja mä läksin ajamaan takaisin himaan päin, onneksi rouva fiksuna ihmisenä(toisin kuin siis minä) oli jo lähtenyt ajamaan kohti mäntsälää… treffattiin rouvan kanssa sitten tossa mäntsälän shellillä ja sain siitä passin matkaan :) Juuri tämän takia sitä aikaa tuli matkaan varattua, aina löytyy joku idiootti kuka unohtaa jotain :D Sysäsin sitten pikkuisen reilumpaa kyytiä tolla pianolla satamaan ja siellähän jo odottelikin sitten iloinen ja kilometrin mittainen apinalauma.
Kuva
Kuva
Luonnollisesti laivaan päästiin niin kuin pitääkin, tosin jo mennessä oli kansimiehen käsitys mopojen kiinnityksestä hiukan ristiriidassa meidän ajatusten kanssa... Sillä kansimies rupesi potkimaan noiden mopojen alle noita kiiloja ja tässä tapauksessa tuo J-Beamin busa kohtuu matalana, juuri maalattuna ja ukko tulee ja potkaisee kiilaan sinne alakatteeseen kiinni :freak:
Mitä Vittua!?!? Ethän sä nyt jumalauta sitä kiilaa mene potkimaan jotain juuri maalattua alakatetta vasten! :nono:
Noh näin jälkikäteen jo naurattaa, mutta kyllä siinä sellainen banditista(vai olisiko tällä kertaa ollut arai) läpi puskevä kyrpä taisi otsaan kasvaa tilanteen ollessa ns.päällä :D
Vaikka näin perjantai lähdölle sitä ruuhkaa riittää, löytyi sieltä kaikille ihan paikkakin.
Kuva
Tallinnan päässä sitten oltiin vasta n.18.30 ja ensin tietysti hakemaan kaupasta täydennystä reissaamiseen niin nestemäisenä kuin kiintoaineena.
Kuva
Siitä sitten lähimmälle huoltoasemalle tankkaamaan, jotta ei tarvi enää pysähtyä kuin juuri ennen Rutjaa. Tässä sitten yhtäkkiä eräs toveri tajusi että se kaikille tuttu ATM+nieleminen voi olla jotain muutakin kuin naisen kanssa toimimista, mutta koska kyseinen toiminto sattui Hondamiehelle ja vieläpä sitten kahdelle sellaiselle, jätetään niistä kertomatta sen enempää...
Jaa, että miksikö? Koska... HONDA :hearton: :D
Tästä sitten lähdettiin valumaan kohti Rutjaa varmaan joskus 19-20 välissä ja sitä myöten tiedossa oli että rutjalla jos ollaan ennen puolta yötä, niin hyvä on.
Reitti tuonne rutjalle on jo niin tuttu että menee jo rutiinilla tälle sakille ja itse matkasta ei ole kyllä liiemmin mitään kerrottavaa… Päästiin kumminkin tonne Rutjalle joskus 23 maissa ja sinällänsä meillä ei sinne niin kiirettä ollutkaan, sillä olin jo etukäteen hoitanut erittäin hyvän ystäväni Gertin kanssa nuo meidän paikat/majoitukset valmiiksi.
Päästiin sitten tuonne alueelle sisään ja täytyy kyllä sanoa, että ainakin allekirjoittaneen yllätti tuo suomalaisten määrä :eek: .
Sillä siitä kun itse tuolla on ekan kerran ollut, se suomalaisten määrä on paisunut 200-kertaiseksi… Sen verran paljon oli sitten sitä suomalaisleiriä, että se leirin pituus oli jo niin pitkällä, että teltat jäivät autosta n.100m päähän.
Tässä vaiheessa Riihimäen mies ajatteli: No ei vittu väkisin, mä nukun sitten tässä!
Kuva
Hetken mietintä tauko porukalla ja perkele, kyllä tollaset pj-teltat tällä porukalla siirtyy :shine: Lauma ukkoja mukaan, työnjako selväksi Kersantti Koposen johdolla ja teltat siirtoon!
Tadaa, siihenhän se nousi upea telttakylä…!
Kuva
Huolto-auto "tarvikkeineen" siihen viereen parkkiin
Kuva
Muuten tuosta perjantaista ei nyt sitten ole kauheasti kerrottavaa, kumi paloi (paikallaan), viina virtasi ja varmaan joku bändikin soitti…
Tässä sitä yleis fiilistä
Kuva
Kuva
Kuva
Ukot kömpi telttaan sitä mukaa, kun ei enää viina maistunut…
Joku kuulemma reissaajista melkein sai? Huhun mukaan oli kokoyön vikitellyt ja samassa teltassakin oltu aamukuuteen ja tuloksena ”melkein”, ei huono hei :D Varsinkin kun eräs ex.reissaaja tuota samaa tyttöä veti jo vuosia sitten reissussa… Jätetään nimi pois, mutta läpällähän kaikki tapahtui silloin jo :blah:

Laupäev 12.7-14
Lauantai aamu valkeni toisille aiemmin ja toisille myöhemmin, mutta pikku hiljaa sitä jengiä sitten nousi aurinkoiseen ja lämpimään päivään. Siinä sitten ajateltiin, että jospa vaikka vähän vapaata vetoa radalle…
Jaahas, jaahas… Kiihdytysorganisaatio kasaili kamojaan ja eipä sinne sitten päässyt tänäkään vuonna aamupäivällä ajamaan :drunk:
Ajateltiin kumminkin että jos sitten kiihdytys kisojen jälkeen? Yllättäen ne kiihdytyskisatkin sitten venyi ja venyi ja venyi… ja kun ne lopulta oli ohi, niin sinne radalla saatana taaskaan päässyt :freak2:
Kuva
Tällä välin allekirjoittanut oli päässyt ”töihin”, sain siis kunnian toimia stunttikisan tuomaristossa elämäni ensimmäistä kertaa. Enhän mä lajista ymmärrä yhtään mitään, mutta ehkä sitä silti jotain tosta ajamisesta ja siihen liittyvistä asioista on vuosien saatossa tullut opittua. Tunnin pänttäsin sääntöjä päähäni ja eikun lavalle istumaan katselemaan ensin edessä pyörivää naiskaunetta :hearton:
Kuva
Sen esityksen jälkeen ajattelin, että vittuako tässä enää mitään mopoja tonne karsinaan laitetaan, kaikki tarvittava on jo nähty.
Mutta itse asiaan, niin joo… Vaikka ensimmäistä kertaa noissa hommissa oltiin, niin jotenkin siinä lavalla ollessa aika helposti alkoi näkemään niitä eroja asioissa ja sinällänsä tuominta oli aika helppoa, kun ei tarvitse keskittyä kuin yhteen osa alueeseen. Johonkin järjestykseen ne mopot saatiin sitten karsittuakin ja finaalikin saatiin järjestykseen, tosin pienen tuomari meetingin jälkeen. Loppujen lopuksi sitten vielä kahden parhaan endo-kisan jälkeen kisan voittajaksi julistettiin Vatasen Joona ja ainakin allekirjoittaneen mielestä aivan ansaistusti!
Joonan ajossa on sitä agressiivisutta ja vauhtia mikä ainakin uppoaa yleisöön ja myös muhun. Mainittakoon tässä yhteydessä vielä tuo Kuusaan pieni mies frst, sillä ukko osallistui ihan vaan sen takia kisaan, että voi sitten vanhana sanoa olleensa stunttikisassa… Ja mitä tapahtui, mies oli 4! Oli kumminkin koko kisan ainut ukko joka veti tonnisella ja vieläpä ilman mitään käsijarrua :eek: On kyllä kova äijä, hattua pitää nostaa!
Noh tuomaroinnit oli ohi ja siinä kun ei sinne suoralle taaskaan päässyt vetämään, niin mitäs siinä jäi vaihtoehdoksi? Kumin polttaminen paikallaan, mopon hakkaaminen rajoittajalle ja totaali anusraiskaus tai dokaaminen? Valta-osa tästä porukasta valitsee noista vähistä vaihtoehdoista sen dokaamisen ja loput sitten sen selvinpäin touhun katselemisen. Siis kaikki tuo edellä mainittu toiminta on ihan varmasti osa tätä SMASHIÄ, mutta mulle ja tälle NFT-reissuporukalle se ei tarjoa oikeasti yhtään mitään. Mä en saa sen enempää tosta touhusta kuin sen katselusta mitään irti… Itse tuli sitten keskityttyä ihan vain muutamaan olueeseen ja virolaisten tuttujen tervehtimiseen.
PÜHAPÄEV 13.7-14
Myös sunnuntai valkeni aurinkoisena ja lämpimänä vaikka kello ei tavannut vielä varmaan edes seiskaa kun siihen pakahtavaan kuumuuteen tuli teltassa heräiltyä… Yö oli ollut vähintäänkin sanotaanko mielenkiintoinen, kun erään matkatoverin uni oli varsin katkonaista ja toveri joutui tyhjentämään ruokavarastoaan hengitysilman mukana :lol:
Kuva
Siinä sitten teltasta ulos kömmittyäni ja aamupalalle lähtiessä tuli huomattua väsynyt toveri nukkumassa onnellisesti männyn juurella…
Kuva
Noh siinähän se on mukava nukkua, heitettiin vaan pikkuisen makuupussia jaloille, ettei mies ainakaan pala siinä auringossa.
Samaan aikaan teltassa eräs toveri nukkui söpöä unta miehekkäässä alusvaate varustuksessa
Kuva
Onneksi tuossa ihan meidän leirin vieressä oli nuo bajamajatkin nätissä rivissä
Kuva
Niin ei tarvinut sen hädän yllättäessä mennä merta edemmäs kalaan
Kuva
Aamupalaa saatuamme ja pikkuhiljaa loppuryhmänkin heräillessä, todettiin että nythän se asfaltti osuus on tyhjä, joten ainakin tämä aamupäivä ennen matkan jatkamista käytetään tohon suoralla iloitteluun… Mukavaahan siinä oli pyöritellä ja saada sitä patoutunutta ajointoa purettua.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Mistä muuten tietää, että tollasesta motosta loppuu bensa? Siitä että se sammuu :D
Kuva
Moto vs. Moto vs. Moto
Kuva
Ja sillä välin kun toiset keskittyivät ajamiseen, toiset keskittyivät??? Hmmm....???? :lol:
Kuva
Kun kello alkoi lähestyä iltapäivää, oli aika alkaa ajattelemaan sitä eteenpäin lähtemistäkin. Seuraavana kohteena meillä oli tuo Rapla ja siellä majapaikkana muutamien vuosien takaa Krantsi Kõrts. Tänne olin varannut meille myös saunan illaksi, joten mukava olisi olla perillä edes jollain tapaa ajoissa.
Ennen lähtöä oli kumminkin kiitoksena kaikista vuosien saatossa järjestetyistä SMASH:eista ojentaa ”lahja” tuolle järjestävälle MK HUNTA:lle.
Kuva
Joten paidan mukaan Gert&Co. AITÄH!
Eräs matkaseurueestamme oli kumminkin edellisen illan kumin kärystä vielä liian heikolla hapella, joten pienen haastattelun jälkeen totesin että, ukko pakun kyytiin ja allekirjoittanut pianon puikkoihin.
Kamat kasaan, ajokamat päälle ja mitäs sitten? No eikun letkaa liikkeelle ja ajelemaan kohti Raplaa.
Koska myös sunnuntaina oli aivan helvetin kuuma, varattiin tuohon matkantekoon aikaa riittävästi pitää taukoja niin paljon kuin tarvii sekä käydä matkalla syömässä. suunnittelin tuon Reitin Huntan avustuksella sellaiseksi että saataisiin ajella hiukan parempia teitä, vaikka matkaa tuleekin sitten hiukan enemmän. Ensimmäisenä ajeltiin todella lyhyt ”stintti” tonne Rakvereen jotta päästään syömään jotain.
Kuva
Täälläkin ollaan jo kerran aiempina vuosina käyty, joten ns.vanhat parrat (huomaa näppärä sanaleikki :D) osasi varoa paikallisen ostarin ravintolaa ja suuntasivat suoraan hesen tiskille :D Toisin kuin kerran jo reissussa, mutta ei rakveressa käyneet miehet. Ei vittu, taas kaikki muut olivat jo syöneet, käyneet kusella, paskalla, kaupassa, vetäneet röökiä, vetäneet käteen, käyneet uudestaan paskalla ja VIELÄKIN osa odotti sitä ruokaa :crying: Sen sijaan kaksi uutta tulokasta Ronkus ja Perusjätkä olivat tehneet vissiin koko kevään muistiinpanoja ja osasivat tulla perässä sinne heseen.
Kaikki paitsi Koponen sai kuitenkin vatsansa ravittua ja oli aika lähteä työntämään etiäpäin. Näillä matkoilahan sitten sattuu ja tapahtuu aina, mutta suurin piirtein ilman vahinkoja on reissut taittunut… ja niin nytkin, ei sitä varmaan päästy kuin 15km, niin Ronkus paino sellaisen mukava mittaisen powerin ja rengas kankaille :D No vittu, keskellä ei mitään kun ei ole huolto-asemia, niin renkaanvaihtoon käyttöön bräkistä jotta saadaan kumi vanteelle… Ukoilla oli messissä joku hieno paikka-aine setti a´la biltema ja kyllä sillä sen verran ilmaa sinne sai jotta eteenpäin pääsi nilkuttelemaan.
Kuva
Pausseja oli matkalla vähintäänkin riittävästi… Milloin huolto-autossa repsikka sai ilmastonmuutos myrkytyksiä, milloin tarvi röökille pysähtyä ja milloin mitäkin…
Päästiin kumminkin lopulta perille Raplaan ja täällä ensin allekirjoittanut ajoi pikkuisen harhaan :eyemouth: , mutta siitä huolimatta lopulta oltiin tutun majapaikan pihassa :wink2: Jos joskus eksytte tonne keski-viroon, niin suosittelen yöpymään :wavey: Halpaa ja tyylikästä :hearton:
Kuva
Kuva
Erittäin ystävällinen henkilökunta jakoi sitten porukalle huoneet ja sauna oli varattuna koko illaksi. Siinä sitten saatiin pyyhkäistyä pois viikonlopun paskat smashin jäljiltä joka ukon harteilta muutaman avittavan oluen voimalla ja ai että kun oli mukava heittää pitkäkseen! On tää saatana upeaa ja reissu on vasta alussa.
Ja kun se uni on tullakseen, niin myös täällä eräs reissaajista jatkoi sanotaanko nyt sitten, erikoisissa asennoissa nukkumista :D
Huomatkaa kumminkin nyt miehekkäämmät kalsarit...
Kuva
Viimeksi muokannut serious-sam, Su Marras 09, 2014 12:55 pm. Yhteensä muokattu 7 kertaa.

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT Road Trip Vol.666 Bäck tö Eesti 11-18.7-14

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Su Syys 14, 2014 11:09 am

ESMÄSPÄEV 14.7

Voitte arvata että pikkuisen toi uni maistuu kun on koko viikonlopun nukkunut ”todella hyvin” jossain maastoteltassa makuupussissa rajoittimen paukkuessa joka puolella lähes tauotta… Nyt kun pääsi ensin illalla saunaan ja siihen pari kylmää olutta ja pitkäkseen ihan oikeaan sänkyyn, ai jai! :wink2:
Kellon soidessa, vaatteet niskaan ja nauttimaan aamupalaa :) Iso osa tovereista olikin jo ylhäällä ja siinä sitten ruvettiin aamupalaa nauttiessa kertaamaan päivän ohjelmaa. Tälle päivälle olin tosiaan varannut meille ihan omaksi iloksemme tuon Raplan karting radan koko päiväksi ja illalla oli sitten perään tarkoitus ajella tuonne Pärnuun ja Ranna hotelliin. Radan olin varannut klo.12 alkaen, joten oli vielä aikaa pihalla huoltaa kaikki vehkeet rauhassa. Tässä aamulla sitten huollellessa Rapukerhon Eetesy alkoi ihmettelemään kun Hondan etujarrut oli eilen ajellessa vähän välillä jäänyt jumiin. Mies herkisteli männät satulasta, mutta ei vaan jarru parantunut :freak:
Kuva
Lopulta katseet kääntyi sitten etulevyyn ja empä ole itsekään ikinä törmännyt tuollaiseen levy vikaan, sillä kaverin etulevystä pystyi tekemään niin normi ruokalautasen kuin syvänlautasen :D
Kuva
Koska näillä reissuilla vain mielikuvitus on rajana ja se on tunnetusti tässä porukassa rajaton, tuli hondasta yksijarruinen alta aikayksikön :D
Kuva
Toimitukseen kantautuneiden huhujen mukaan, jarrut on edelleen tässä samassa mallissa :lol:
Huollot hoidettua letka liikkeelle ja kohti rataa, mihin ei majapaikasta ollut kuin ihan muutaman kilometrin matka. Radalle päästyämme, rengasta autosta pihalle ja levittelemään tarvikkeita valmiiksi. Itse ratahan nyt ei mikään Pärnun autoring ole, mutta tollaseen perushauskaan ajeluun ja liirailuun aivan loistava.
Kuva
Kuva
Koska aiempina vuosina on jo sanottu reissussa näitä "jengipaidoista" , niin jos sellainen sattui päälle livahtamaan seurasi siitä "sanktio" :D
Rata siis kuntoon, että pojat pääsee ajamaan :cigar:
Kuva
Mitäs siinä sitten muuta kuin pelit radalle ja ajamaan!
Tebbo näyttää mallia miten pianoa pitää soittaa...
Kuva
Ronkuksen tyylinäytettä
Kuva
Ja näyttää se Honda kulkevan yhdelläkin jarrulla
Kuva
Hookki kävi vähän kokeilemassa Ruffin kooteeämmää
Kuva
Fellan lasketellessa omallaan
Kuva
Tällä välin paparazzit olivat saaneet huhua tapahtumasta ja niitä alkoi tunkemaan pitkin nurmikkoa :shine:
Kuva
Välillä vähän ihan vaan radan kiertämistä eri tyyleillä :D
Kuva
Kuva
Kunnes taas vähän rengasta sutimaan...
Kuva
Kuva
Ja ai että, kyllä yleisö viihtyi :wink2: :wink2:
Kuva
Kuva
Huolto-ukko otti lepolassessaan rennosti...
Kuva
Kunnes sitten tuli... päivän ensimmäinen crash...
Kuva
Siitä saatiin matkamuistoksi ducatiin uudet vauhtiviirut ja päästiin tekemään uuden mallinen vaihdepoljinkin
Kuva
Myös allekirjoittanut kävi motollaan täällä nurin jalkatapin napatessa vähän reilummin kiinni ja pelit vaan luisti alta...
Kuuluu lajiin ja ainoastaan nauratti kun kaatuessa ainut ajatus oli että toivottavasti tarrasarja ei naarmuunnu :lol:

Täällä sitten lopeteltiin joskus 17.00 maissa kun kaikki oli suurimmat ajohalut saaneet paiskattua tonne radalle.
Purkukunkun busa oli valmistunut juuri ennen reissua ja kun kaveri kävi sillä radalla, niin jarrussa otti eturengas syyläriin kiinni ja tietysti siihen tuli sitten reikä... Noh, ajatuksena vaan että lisäillään tarvittaessa vettä ja seurataan lämpöjä ettei tarvi alkaa vielä työntämään pakun kyytiin... Joten kamat kasaan ja kohti Pärnuä… Koska tosiaan tuolla radalla oli tapahtunut tuo pikkuinen kellahtaminen, niin Ralehan vanhana metsästäjänä korkkasi ”kaatokossun” :drin: mikä tässä tapauksessa toki taisi olla olutta, joutui allekirjoittanut sitten hyppäämään tällä kertaa ducatin puikkoihin. Lieneekö johtunut odotuksista vai ennakkoasenteista, niin voi veljet! Empä ole kadulla ajanut noin huonolla pyörällä sitten vuoden 1991 kun omistin kawasakin gpz900r:än(kyllä, mulla on synkkä historia :eyemouth: ) JUMALAUTA SE 2-MUKISTEN KUULUISA ALAVÄÄNTÖ! 6-vaihteella 80km/h vauhtia ja kääntää rullan auki, niin se paskahan sammuu :freak:
Mä luulin että toi yksi mukinen moto tärisee kun sillä ajelee rauhakseen, mutta sehän menee tähän laitteeseen verrattuna kuin silkkitiellä sukkasillaan :red:
Siirtymää tonne Pärnuuseen oli kaikkiaan noin satakilsaa ja näillä reissuilla edes tollasta matkaa ei yhdellä istumalla paiskata, vaan pikku stoppi lukoililla kahvin kera.
Kuva
Ja kun siitä sitten edettiin, niin päästiinhän sitä perille asti
Kuva
Raskas laji vaatii päivän mittaan veronsa
Kuva
Tänne olin antanut hotellin henkilökunnalle ns.täydet valtuudet eli huonetoverit meni puhtaasti heidän jakamanaan ja näin ollen toiset saattoi voittaa ja toiset "hävitä"... Ei niin että sillä muuten väliä olisi, mutta vuosien saatossa on tullut noi toisten nukkumatavat aika selviksi ja sanotaanko nyt että jotkut nukkuu ehkä hieman kovemmalla volumella kuin toiset.
Noh, huonejako selväksi ja terassille oluelle :drin:
Kuva
Voisi kai hotelli olla huonommallakin paikalla?
Kuva
Oluen jälkeen pikainen pesulla käynti ja tuohon hotellilta n.500m päähän rannan steffaniin syömään viron parasta pizzaa :hearton:
Kuva
Viimeksi muokannut serious-sam, La Syys 20, 2014 9:28 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT Road Trip Vol.666 Bäck tö Eesti 11-18.7-14

Viesti Kirjoittaja serious-sam » La Syys 20, 2014 9:24 pm

TEISIPÄEV 15.7-14
Jaahas, mihin sitä jäätiinkään? Niin tiistai päivään ja sen tunnelmiin…
Tiistai oli tosiaan päivistä sellainen että ei ollut otettu mitään ohjelmaa tähän päivään, vaan ajatuksena oli hengailla ja jokainen viihdyttää itseään haluamallaan tavalla. Osa siis lähti biitsille tsekkaa tarjontaa, osa kävi kauppa reissulla ja kuka teki mitäkin… Pääosin tuntui että tälle päivälle saattaapi olla tuo alkoholin kulutus taas ihan kohtuullinen :D
Iso osa porukasta lähti sitten biitsille koska kelikin oli kohdillaan :wink2: , itse jäin vielä hengailemaan hotellille ja käytiin hakemassa edellisen päivän vaurioiden mukana vähän korjaustarvikkeitakin…
Muun muassa Purkukunkun üübertuninkikylänvitunnopeinturbokatana tarvi syyläriin jotain sementtiä ja aiemmin mainittu J-Beamin ”taivas lyö tulta” bussi tarvitsi öljyproppuun vähän lisätiivistystä, sekä tipan lisää tuota moottoreiden elämäneliksiiriä öljyä.
Purkukunkku oli niin totaalisen masentunut tohon busaan iskeneeseen vedenluovutustautiin, että ajatteli vaihtaa koko paskan oikeaan moottoripyörään.
Tämän sivulaukut voi nimittäin täyttää lonkerolla ja ei woblaa :D
Kuva
Samaan aikaan joku saatanan perseaukinen kehtasi työntää ton fiatin parkkiin siihen hotellin ovelle :eyemouth:
Kuva
Koska meillä oli matkassa paikallisen virolaisen yrityksen henkilökuntaa, päätti yrityksen johto värvätä mukaansa tarvikkeiden haku reissulle pari työmiestä, joten saatiin tällekin ajelulle oiva laskutus peruste.
Alustavissa suhteellisin varovaisissakin arvioissa loppulaskun summa alkoi lähentelemään ns.tonnin maagista rajaa, joten mikäs tässä businesta tehdessä :lol:
Saatiin tavarat haettua ja samalla käytiin hakemassa öljyä paikallisesta pärnu motopoodista.
Täällä allekirjoittanut bongasi hienoja vanhoja vehkeitä ja koki lähes uudelleen rakastumisen :hearton: löydettyään tämän:
Kuva
Takaisin hotellille huoltamaan vähän sutsukia… Pohjaroppu auki ja vanhat loput öljyt pihalle…
Pohjaroppu tutkintaan ja miettimään mitä tehdään? Itse propussa ei ollut mitään vikaa, joten vauriot olivat siis tulleet öljypohjan kierteisiin. Tämä johtui siis eilisetä matkasta kohti pärnua, kun toveri j-beam hiukan kokeili busan keulimis ominaisuuksia ja aina kun tonnin painoinen matkalehmä lysähti alas, nappasi utareet (lue pohjaroppu+öljypohja) maahan kiinni.
Todettiin jotta tilapäis korjauksena putkiteippiä vaan propun kierteisin ja pohjaan kiinni.
Kuva
Kuva
Huomatkaa kuvissa vasemmalla näkyvä söpö ruokalautanen, minkä henkilökunta oli käynyt yön aikana vaihtamassa tuonne mopon alle :D Me kun otettiin sinne vaan joku tuhkakupin kansi osa, niin ystävällisesti hotellin henkilökunta oli todennut, jotta röökille pitää päästä tai sitten noi lautasen kukkaset sointuu ton busan kallojen kanssa loistavasti.
Saatiin rempat tehtyä ja mentiin sitten vaihtamaan vähän rannalle kelpaavaa vaatetta päälle. Huomattiin sitten että noi meidän majoituksen seinänaapurit Suomen monimiljonäärialueesta, eli Nastolasta olivat laittaneet ikkunaan kavalkadin ”jengipaitoja”…
Kuva
Hmmmm… :upto:
Tästä visio ja ajatus sitten lähti, joten eikun tuumasta toimeen vaikka itse en mitään ”värejä” kannakaan.
Kuva
"Don´t fuck with me!" :flipa:
Tämän jälkeen taidettiin olla koko köörin voimin tuolla biitsillä pitkälle iltaan saakka.
Illan edellä lähdettiin sitten vielä koko porukalla tuonne ihan Pärnun keskustaan syömään ja nauttimaan mukavasta rauhallisesta illasta
Kuva
Huomenna sitten koitetaan jatkaa aiheella villa adropoff&autoring24 :gunsfiring:
Kuva
Viimeksi muokannut serious-sam, Pe Syys 26, 2014 6:51 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT Road Trip Vol.666 Bäck tö Eesti 11-18.7-14

Viesti Kirjoittaja serious-sam » To Syys 25, 2014 8:31 pm

KOLMAPÄEV 16.7-14
Tiistai iltana kun oltiin kaupungilla, osasi eräs vanhempi herrasmies kertoa jotta keskiviikkona olisi tuolla Pärnun autoringillä ns.bike night jolloin pääsee radalle varsin edullisesti suhaamaan prätkillä…
Koska oltiin muutenkin lähdössä vaihtamaan majapaikkaa loppu reissuksi tuonne Villa Adropoffiin ja tuo rata sattuu olemaan siinä ihan vieressä, todettiin jotta kyllähän sinne pitää illalla lähteä.
Koska tuolla kaupungilla tosiaan pyörähdettiin illalla ja toisilla mukit oli ehkä hiukan happamampia kuin toisilla :wink: , niin aamupalalle jengiä putosi ehkä tavallista porrastetummin… Eräs Taistelijatoveri oli yön aikana saanut niin syvän unen tilan, jotta ”pienen pieni tapahtuma” oli yöllä ollut toverien huoneessa…
Siinä oli käynyt legendaariset unet todeksi tapahtuma ja vessa oli siirtynyt erillisestä huoneesta sängyn päädyn tuolille :D Herrasmiehenä oli toki pienen virtsahetken jälkeen tuolin päädystä koitettu kuminkin painaa huuhtelunappia :lol: Noh, kaikista näistä kumminkin selvittiin ja kun oli tarkoitus sitten lähteä letkassa liikkumaan kohti Villa Andropoffia, ei se sitten ihan kaikilta onnistunutkaan…
Sillä kello kävi jo reilusti yli puolta päivää, mutta mittari näytti vielä tätä:
Kuva
Niinpä todettiin, jotta ne kaverit kenellä tällä kertaa värähti eri viisari kuin se housuissa oleva, jäävät Ranna Hotellille vielä odottelemaan hetkeksi liikkumistaan ja muut menevät jo edeltä. Niinpä siis ratsuväki ratsaille mars ja huikea 12km siirtymä liikkeelle…
Ja niin päästiin perille.
Päärakennus sisäänkäynti puolelta
Kuva
Ja samaa rakennusta biitsin puolelta
Kuva
Kuva
Tämä Valgerannan biitsi on paikallisten suosiossa ja heidän keskuudessaan paljon suositumpi kuin tuo itse Pärnu beach, joten kannattaa kesällä käydä viihtymässä... Saattaapi nähdä tyttöjä ja vaikka ihan topless mallina :wink2:

Noh, siinä sitten vehkeet parkkiin ja purkamaan huolto-autosta tarvikkeet pihalle :D
Kuva
Siinä kun saatiin kämpät ja tavarat kaikille noihin mukaviin rivarin pätkiin, alettiin sitten katselemaan tonne autoon tarvikkeita sisään, jotta päästään radalle vähän ajelemaan… Eikä aikaakaan kun kello koitti sen verran että kaikki halukkaat pääsi lähtemään radalle. Täällä sitten ensin hetki katseltiin, jotta paljonko sitä jengiä radalla on ja mentiin tonne radan reunalle tsekkaamaan miltä meininki näyttää
Kuva
Toi Autoring24 on kyllä jäätävän komee rata! Kaiken lisäksi todella mukava ajettava… Vaikka tää revohka ei mitään üüberkireät nahkat päällä wannabe rataporukkaa olekaan, eikä edes osaa kukaan ajaa… niin onhan toi rata käytävä kokeilemassa ja hauskaa touhuahan toi oli joka ukon mielestä! Saattoi jopa jotain ukkoja miellyttää sen verran, että Kymiringiä odotellessa :upto:
Huolto-autolle siis huoltopiste
Kuva
Ja välillä sitä ukkoa oli siinä sitten vähän enemmänkin
Kuva
Osa tyytyi vaan fiilistelemään ja hurraamaan
Kuva
Mutta kyllä siellä ukkoa kävi kokeilemassa niin perkeleesti...
Oli jatkettua
Kuva
Oli suorasarvista fighteria
Kuva
Oli kyykkyä
Kuva
Kuva
Ja oli perkele motoakin :D
Kuva
Kuva
Kuriositeettinä mainittakoon, että kyllä se pikkuisen saa kullia seisomaan kun lasket motolla tollasella radalla jostain paikallisesta "ajomiehestä" kyykkynsä kanssa ulkokautta ohi :firing: Olkootkin sitten vaikka joku aloittelija, niin kyllä seisoo saatana! :lol:
Allekirjoittanut koki renkaiden totaalisen sulamisen lisäksi hauskan hetken kun tulin pääsuoraa niin paljon kuin toi moton paska kulkee ja siinä kaikessa kyyryssä otti nahkapuku ilmaa allensa niin että vetoketju levähti aivan auki. Hassun hauska tunne kun siitä puvusta tulee joku saatanan ilmapallo :D Vissiin oli noille moton renkaille liikaa kun on kaikista pehmein seos ja en katsonut edes paineita radalle mennessä, sitä painetta kun oli takana kuumana huikeat 1,3bar :D
Noh, jossain vaiheessa jo loppupuolella iltaa huomattiin että Perusjätkä jäi radan takaosalle :eek: Ajateltiin tietysti, että nyt ne pelit sitten hajosi... Ja sieltähän se kapteeni Kirk saapuu kuljetusalustalla
Kuva
Ja VITUT! Hondat ei hajoa, eli muuta kuin bensaa tankkiin.
Kuva
Huomatkaa että Perusjätkä oli valmistautunut reissuun sanelukoneen kanssa, joten tankkaustyyli oli kunnossa.
Hobittikin sai renkaansa ihan kulumaan, tiedä sitten onko oikein kulunut, eikä sillä ole oikeastaan mitään vitun väliäkään :lol:
Kuva

Tuolla kun saatiin sitten ukot väsytettyä, niin palailtiin takaisin tuonne villa andropoffin hoteisiin ja nauttimaan suihkusta… Tälle illalle haettiin paikallisesta maksimarketista vähän jääkaappiin ruokaa ja tarttui sieltä mukaan uusi grillikin, niin ei tarvinut kylmänä vetää sitä makkaraa naamaan.
Ja kun ilta alkoi hämärtymään sai se miehet tarttumaan joko pulloon tai satunnaisesti ehkä saunassa/suihkussa omaan (toivottavasti) kaluun. Tällä reissulla oli noussut sitten puheen aiheeksi toi saatanan timelapse ja sillä tehdyt videot :D Voi olla että seuraavassa NFT-videossa ei sitten saatana muuta olekkaan :D Joka tapauksessa toi NFT-video edit master ”rapsutan muurahaiset pois mun kiveksistä” WAO alkoin sitten koostamaan noita videoita illalla ja kun kerran porukassa ollaan reissussa, niin kyllä riitti ”viisasta” videomakeria :shine:
Vähän taikajuomaa mukaan, niin homma toimii
Kuva
Lisää ukkoa kertomaan miten se video tehdään
Kuva
Noh sai ne poijjaat siitä jotain katsottavaakin aikaiseksi ja tämähän on ollutkin näytillä jo täälläkin, mutta laitetaan se teos tähänkin vielä nähtäväksi :)
Viimeksi muokannut serious-sam, Ke Loka 15, 2014 9:24 am. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT Road Trip Vol.666 Bäck tö Eesti 11-18.7-14

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Su Loka 05, 2014 9:17 pm

NELJAPÄEV 17.7-14 ”B-night in Pärnu”
Jep, jep… Viikko alkoi kääntymään lopulleen ja edes B-iltaa ei oltu ehditty pitämään :freak:
Noh, tokihan kaikki tietää että näillä reissuilla saattaapi joka ikinen päivä olla oma b-iltansa, joten tokkopa tuolla nyt sitten olisi ollut edes väliä jos olisi jäänyt väliin??? NO TOTTAKAI sillä on väliä! Saatana! Aamulla siis heräiltyämme jokainen saattoi käydä pyörimässä missä tykkäsi ja missiona oli samalla etsiä pärnun ympäristöstä mestoja missä voisi vähän pommitella…
Jälleen kerran uudet miehet oli tehnyt kotiläksynsä ja kauppareissulta palaillessa kertoivat löytäneensä mahdollisen mestan iltapäivää varten.
Meanwhile in beach
Kuva
Ei mitn hajua mitä toi Hole tuumii, mutta ehkä se olisi halunnut sittenkin rekkakuskin ammatin sijaan merimieheksi?
Kun taasen leirissä, Label varmaan mietti jo B-illan trikkisettiään valmiiksi?
Kuva
Jotkut keskittyivät huoltamaan mopoaan ”beetikkiin”…
Kuva
Toiset yritti epätoivoisesti tehdä syyläristä vedenpitävän
Kuva
Kun taas mä friikkinä hinkkasin toto moton paskaakin vaan joka raosta puhtaaksi.
Kuva
Vittu mikä idiootti! :lol:
Ja eipä siinä sitten muuta kuin letkaa liikkeelle ja ajelemaan
Kuva
Pojat oli kyllä löytänyt hienon paikan ajelulle! Pikkuinen mutka molemmissa päissä, mutta erittäin hyvä kuntoinen asfaltti tolla suoran pätkällä… Ainoana haittana suhteellisen vilkas rekkaliikenne, kun tuo pätkä menee pärnun satamaan… Mutta siitä viis ja suoraa edes takaisin :firing:
NFT presents: B-night @ Pärnu harbour
Motomiehet morjestelee
Kuva
Tebbo painaa pikkupoikien mieliksi, mutta ei sentään nappuloita
Kuva
Hobitti vaan pyörii hyrränä
Kuva
Perusjätkän hondakin vähän sauhuttelee
Kuva
Fella reenaili mutka keulittelua
Kuva
Ronkus paiskasi yleisön pyynnöstä pitkää viirua
Kuva
Samaan aikaan kun muut suhasivat suoraa edestakaisin, oli edellisellä radalla kovia kokenut ducati todennut, että ajot loppuu nyt.
Ilmeisesti vaihteensiirtäjä oli ottanut itseensä siinä pikkuisessa kylkiliukumisessa ja tämä ajelu oli sitten liikaa sille...
Onneksi toinen "tuksumies" tuli tukemaan toverin suurta surua
Kuva
Ei keretty varmaan 5minuuttia olla kun tuonne alkoi tulemaan paikallisväestöä yleisöksi tien varteen joka puolelle :D Ja mikä mahtavinta, sen n.1h aikana mitä tuolla oltiin, ei virkavallasta näkynyt merkkiäkään.
Sentään jossain saa ajella ihan rauhassa ja harrastaa :hearton:
Satamakeikan jälkeen lähdettiin vielä osan porukan kanssa heittämään pikkulenkki lähiympäristössä ja käytiin paikallisen valgerannan golf-kentän tykönä pilaamassa vähintäänkin parin ihmisen putit… Mikä voisikaan olla ihanampaa, kuin keskityt niin hienon lajin kuten golf parissa siihen täydelliseen puttiin ja joukko jotain vitun idiootteja painaa 10metrin päästä ohi rajoitin rallia savuvana perässä :wink2:
Tästä kun palailtiin tuonne Andropoffiin, olikin se kello hiipinyt illan puoleen ja sehän tarkoittaa vain yhtä asiaa :upto:
No perkele, pikasuihku, yhdet oluet ja äkkiä kotiin pötköttämään?
VITUT, rivi takseja pihaan ja kaupungille :D Sen verran tarkkoja piti olla, että kun taksia soitettiin kelpasi meille vain saksalais valmisteiset taksit… Tästä illasta ei kuvia ole, mutta ehkä tällä kertaa video kertoo tarpeeksi meiningistä?
Viimeksi muokannut serious-sam, Ke Loka 15, 2014 8:53 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT Road Trip Vol.666 Bäck tö Eesti 11-18.7-14

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Su Loka 12, 2014 11:47 pm

REEDE 18.7-14
Koska torstai oli toivoa täynnä, oli tähän aamuun helppo herätä… tai sitten EI :D
Saattoi olla että osalla olo oli ns.ohkainen ja happi hiukan hakusessa, eikä sitä omaa huonoa oloa ainakaan helpottanut yhtään se tosia asia että tänään lähdetään kotiin. :crying: Se on jännä juttu kun näitä reissuja on jo aika paljon heitetty ja vaikka joka kerta tulee uusia ukkoja lisää, on tää porukka joka ikinen kerta niin helvetin samalla tavalla ajattelevaa, että se viikko menee aivan tajuttoman nopeasti. Ehkä sitten tehdään joku ten years on the road ultimate shit kiertue ja ollaan reissussa kuukausi :D
Noh, veikkaan että tuon mittaiselle ei ainakaan ukkomiehiä saada mukaan, saattaapi hallituksella olla sanansa sanottavana.

Jaa, itse tapahtumiin takaisin… Olin varannut ihan tarkoituksella meille aika myöhäisen lautan kotiin tuloa varten, jotta ei tulisi oikeasti mitään kiirettä tuon kotimatkan ja varsinkaan Pärnusta lähtemisen kanssa.
Reissun perinteinen yhteispotretti oli vielä ottamatta ja tuolla villa andropoffissa siihen oli todella tyylikäs, sekä erittäin kiinnostavan historian omaava rakennus. Nimittäin paikan vanha elokuvateatteri, jonne huhujen mukaan neuvostoaikana jopa elokuvan koneenhoitaja vietiin sisälle katon kautta, ettei vahingossakaan näkisi kenelle elokuvaa esittää :eyemouth:
Lisää tuosta paikasta ja sen historiasta -> VAJUTA
Sinne oli tietysti saatava rekvisiittaa, joten ukkoja katolle ja mopoja eteen…
Kuva
Ja tuloksena oli tämän näköinen kuva
Kuva
Ei vittu, ei tää nyt oikein oo hyvä :roll: Joten uusi idea, tossa alhaallahan on tyylikäs tasanne(ilmeisesti joku väliaika piha), joten motolla rappuja pitkin alas
Kuva
ja ukkoja kuvaan.
Kuva
Sopii hyvin tohon teemaan, että tosiaan NFT-logosta näkyy vain no fucking…
Ehkä siihen olisi pitänyt lisätä teksti: Just wanking :lol:
No pitihän siinä sitten ottaa tollanen perhepotrettikin…
Aika monta eri fighter kerhoa oli reissussa edustettuna ilman liivejä :eyemouth:
Kuva
Kun saatiin virallinen kuvaus sessio loppumaan, alkoi vimmattu kaluston laittaminen ajokuntoon…
Tässä vaiheessa oli jo selvää että kamojen kanssa tonne ducatoon pitäisi sitten työntää vaihdelaatikko vikainen ducati ja purkukuninkaan ei niin vedenpitävä busa. Tuollainen tavarajunan pituinen sekä yhdistelmä rekan levyinen busahan vie jo yksinään ton perkeleen maxi ducaton kontin. Noh, heitetään se ducati vaikka katolle jos ei muuten mahdu.
Sinne ne silti saatiin ängettyä sulassa sovussa
Kuva
Tämän jälkeen ukot alkoi mättämään sitten loppukamat sinne mopojen sekaan
Kuva
Ja sitten alkoikin olemaan aika täyttä
Kuva
Tässä samassa yhteydessähän mä sitten tajusin, että voi jumalauta se on sitten huristeltava tolla hussella Pärnu-Tallinna :freak:
Ei oo ehkä ihan tohon matka-ajoon suunniteltu laite, puhumattakaan jostain rekisteristä. Noh, pikku vikoja, joten ei paniikkia :)
Jopa J-Beam sai jostain päähänsä että vaihtaa renkaan thunder&lighting busaansa… No sillähän oli tietysti koko vanne mukana, ettei tarvi rahvaan omaisesti jotain rengasta väännellä vanteelle.
Kuva
Olishan se ottanut 4 busan varaosatkin mukaan jos olis ollu isompi huolto-auto, sillä noita osia sillä oikeasti ON :D
Ja kun rengasta oli vaihdettu jäi se busa ylväänä siihen pihalle odottelemaan kun herra meni pakkailemaan… Jostain kumman syystä myös Nastolan Kaaos divisioonan miehet Tepianin ohella on yhden busan jo kerhoon tultua, alkaneet ”kiihottua” kookkaista välineistä.
Tällä kertaa se sitten johti lähes orgastiseen loppuun :red:

Kun miehet oli ”tyydytetty”, oli aika laittaa pelit liikenne kuntoon ja ajatella liikkeelle lähtöä… No ei, aina löytyy se yksi kuka sitten pilaa kaikkien maineen ennen kuin päästiin edes pois.
Kuva
Kuva
On se ylimielinen, alkaa pikkuhiljaa tienaamaan paitaa :lol:
Päästiin kumminkin liikkeelle ja heti Pärnusta ulostultua huomattiin että oho, ompas näin perjantai päivänä tuota liikennettä :eek: Joten Tallinnaan siirtymisestä tulee kyllä sitten aika rauhallinen etappi.
Ja niin sitä ajeltiin letkassa kuin köyhän talon porsaat… Olin tehnyt valmiiksi jo ajatuksen että ajetaan toi siirtymä nesteen mainostamalla yhden pysähdyksen taktiikalla ja taukopaikkakin oli ennalta selvä.
Tämä paikka oli sitten askeleen pidemmällä kuin muistinkaan ja jossain välissä aloin jo miettimään että hmm…paljonkohan tällä tankilla ajaa? Noh, se selvisi n.500m ennen tuota taukopaikkaa.
Olin jo tosiaan aikaisemmin tuolla smashissä sanonut, että tässä tietää bensan loppuvan sillä että se sammuu… Ja niin kävi nytkin :D Tankillisella (n.8l) ajaa oikein nätisti ajamalla siis just karvan yli 100km, kunnon talousihme.
Ei siinä mitään, Kossu työnteli muutaman satametriä svingin päästä mua eteenpäin ja sillä aikaa tuonne huoltikselle parkkiin ajaneessa huolto-autossa oli onneksi purkukunkku tehnyt muistiinpanot ja juoksi vastaan taluttamaan ton moton mittarille :hearton:
wow, ihan kisakuski fiilis :D
Tässä otettiin se matkan ainoa tauko ja matkaakaan ei Tallinnaan ollut jäljellä enää kuin se n.30km, joten paniikkia ei ollut. Tankit samalla täyteen, niin eiköhän jopa tolla motolla ollut taattu pääseminen satamaan.
Kuva
Kuva
Matka sujui sitten perinteiseen tapaan, milloin yhdellä milloin kahdella renkaalla, milloin samalla nopeudelle, milloin eri nopeudella. Eikä aikaakaan kun Tallinna häämötti edessä.
Tässä vaiheessa kello alkoi olemaan kohtuullisen lähellä 16:00 ja niinpä niin, sitä ruuhkaahan sitten riitti. Ajattelin heti siellä jonotellessa, jotta mites nää flektittömät vehkeet kestää tässä +30 asteen lämmössä tota ruuhkassa seisomista… Itsellä ei onneksi ollut mitään ongelmaa, mutta Fellalla halusi husaberg osoittaa mieltä ja hiukan oksennella nesteitä pihalle. Päästiin kumminkin ilman mitään murheita perille tuohon Rimin parkkipaikalle. Kun kerran aikaa oli, sovittiin että jokainen voi lähteä syömään haluamaansa paikkaan ja kokoonnutaan tiettyyn aikaan sitten kaikki takaisin parkkikselle.
Sinne kun mätettiin huolto-autoon seuraksi vielä ukkojen ajokamat alkoi olemaan toden teolla täyttä :D
Kuva
Osa jäi sitten ihan siihen rimille syömään, kun taas itse lähdin muutaman ukon kanssa vielä kauniin päivän kunniaksi pyörähtämään vanhassa kaupungissa aterioimassa.
Tällä kertaa valintamme ei osunut ihan nappiin, mutta kyllä siitä sentään nälkä lähti :)
Kuva
Siitä sitten takaisin kävellessä iski se karu todellisuus (nyyh), se on enää pari tuntia jäljellä ja sitten on se eron hetki :drunk:
Ajettavaa ei ollut enää kuin ne muutama satametriä ja tällä kertaa ei paljon check-in:issä tarvinut kuppailla… Tyttö ei juurikaan edes katsonut noita lippuja, toivotti vain hyvää matkaa :)
Kuva
Jonossa oli suomalaisia ”matkamotoristeja” ja herroja kovin ihmetytti niin meidän koko seurue kuin se että ei ole kellään mitään matkakamoja vaikka ollaan oltu viikon reissulla :D
Kuva
Selvittelin siinä sitten jotta nää on vähän eri reissuja kuin noi teidän reissut.
Mitäs siinä laitteet sitten laivaan ja kohti Suomea.
Yllättäen sitten vielä kun ajoin ton moton laivaan ja siinä kun ei mitään jalkaa ole, niin pieni keskustelu kansimiehen kanssa.
Tästähän oli tavallaan kokemusta jo viikko sitten tullessa :D
Minä: Mulla ei ole jalkaa tässä
Kansimies: Ei ole jalkaa?
Minä: Ei ole jalkaa ollenkaan
Kansimies: Ei ole jalkaa, missä sen jalka on?
Minä: NO ei vittu ole ikinä ollutkaan, eikä tule olemaan!
Kansimies: ok, ok laita miten haluat
No niin! perkele! Laitoin sitten nojalleen seinää vasten ja jonkun liinan siihen näennäisesti todeten että siinä on hyvä :D
Kuva
Tuo pari tuntia mitä laiva väliä Tallinna-Helsinki tulee, menee niin nopeasti, ettei sitä oikein tajuakaan ennen kuin on sitten jo perillä.
Matkahan käytännössä taittui kansibaarissa notkuen, vaikka osa ensin pihalla oloa vastustikin
Kuva
Eipä siinä mitään… Mopot kun on ihan ulospääsyn vieressä parkissa, oltiin niiden kanssa tullista läpi alle 5 minuutin. Siihen sitten parkkiin odottelemaan huolto-auton ulospääsyä ja eipä aikaakaan kun tuttu ducato sieltä valui letkan seassa. Sitä niin joukolla toivottiin että tulli ottaisi ja pysäyttäisi kohtuullisen maassa kulkevan maxin, mutta eipä tietenkään tullia kiinnostanut :freak2:
Nimittäin oisin halunnut mennä oikein katsomaan kun he olisivat avanneet takaovet ja todenneet että jaahas, täällä on sitten ihan pikkuisen tavaraa :D
Ja niinhän se on, että kaikki hyvä päättyy aikanaan. Tämän kertaisen reissun ja tarinan kerronnan päättää tämä kuva satamasssa juuri hetki ennen tovereiden erkanemista eri suuntiin. :hearton:
Kuva
Viimeksi muokannut serious-sam, Ke Loka 15, 2014 10:30 am. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT Road Trip Vol.666 Bäck tö Eesti 11-18.7-14

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ma Loka 13, 2014 7:35 pm

Jep,Jep...Nyt jätän sen matkatovereiden analysoinnin jonkun muun tehtäväksi tai ollaan vaikka ilman sitä jos niikseen menee :D
Mutta itse asiaan, mitäpä tästä reissusta sitten tällä kertaa jäi käteen???

No ainakin se sanomattakin selvää oleva asia että onhan tää ainakin mulle joka ikisen kesän huippujuttu, ehkä toki jo sen takia että sen valmistelun saa aloittaa jo käytännössä kun edellinen reissu loppuu :lol:
Edelleen nämä reissut kyllä kertoo myös siitä että "matkamotorismia" voi harrastaa niin helvetin monella eri tavalla ja yksi niistä on tämä.
Viro on aina ollut ja tulee varmasti olemaan jatkossakin kyllä mahtava paikka tälläisille reissuille :hearton:
Kelit suosi taas aivan loistavasti koko reissun ja käytännössä taas kerran reissu sujui vailla mitään isoja ongelmia.
Tai vaikka niitä ongelmia tulisi, muuttuu ne tavallaan pieniksi jo sillä ettei niistä stressata... Jos joku autokin sattuu hajoamaan, niin mitä sitten... sellaista se elämä on, joskus ne vaan hajoaa :lol:

Käytän tähän loppuun todella kliseisen ja tylsän kuluneen lauseen:
KERRAN TÄÄLLÄ VAAN OLLAAN! Joten kaikki muutkin, tehkää ja kokekaa niin kauan kun on aikaa! Eipähän jää vituttamaan että sekin jäi sitten tekemättä.

KIITOS, olette ihania kaikki :hearton:
Varsinkin HOMOT HONDAMIEHET :hearton: :hearton: :hearton:

Avatar
purkuosia.com
Viestit: 998
Liittynyt: To Loka 30, 2008 1:00 am
Viesti:

Re: NFT Road Trip Vol.666 Bäck tö Eesti 11-18.7-14

Viesti Kirjoittaja purkuosia.com » Ma Loka 13, 2014 7:49 pm

[quoteKIITOS, olette ihania kaikki :hearton:
Varsinkin HOMOT HONDAMIEHET :hearton: :hearton: :hearton:[/quote]


Purkukunkku kiittää, Olette ihania kaikki :flipa: :flipa: :flipa:
Erityis kiitos Vakavalle että jaksaa joka vuosi reissun järjestää, ihan silleen heterolla tavalla, We love you :hearton: :hearton: :hearton:
Viimeksi muokannut purkuosia.com, Ma Loka 13, 2014 8:07 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
www.purkuosia.com - info@purkuosia.com - yhteydenotot s-postilla

Avatar
H00K
Viestit: 151
Liittynyt: Pe Kesä 08, 2007 12:00 am
Paikkakunta: Lpr

Re: NFT Road Trip Vol.666 Bäck tö Eesti 11-18.7-14

Viesti Kirjoittaja H00K » Ma Loka 13, 2014 8:02 pm

Kiitos Vakavalle taas hienosta reissusta ja kaikille mukana olleille mahtavasta seurasta :hearton: :hearton: :firing:
Katselin tossa että taitaa tuo kesäloma olla ensi kesänäkin taas aika kohdillaan. :wavey:

Label
Viestit: 159
Liittynyt: Su Kesä 28, 2009 12:00 am

Re: NFT Road Trip Vol.666 Bäck tö Eesti 11-18.7-14

Viesti Kirjoittaja Label » Ma Loka 13, 2014 9:00 pm

:wavey:

Avatar
j-beam
Viestit: 1056
Liittynyt: La Elo 16, 2008 12:00 am
Paikkakunta: Dösä, jos toinenkin...
Viesti:

Re: NFT Road Trip Vol.666 Bäck tö Eesti 11-18.7-14

Viesti Kirjoittaja j-beam » Pe Loka 17, 2014 3:47 pm

Heti alkuu, Haistakaa kaikki vittu! :flipa:

Voisin kirjoittaa jokaisesta ja jokaiselle pienen koosteen, kuten tein ensimmäisen kerran, ikäänkuin malliesimerkkinä muille, jo vuonna 2010. :wink:
Voisin myös olla kirjoittamatta.
Valitsen laiskana ja samaattomana jälkimmäisen vaihtoehdon ja olen vieläpä ylpeä päätöksestäni.
Sanon kuitenkin, kaikesta huolimatta pari asiaa.
Kiitos kaikille, jotka mahdollistavat nämä reissut ja kaikille, jotka ovat niitä rikastuttaneet näiden vuosien varrella. Teille kaikille on paikka mun syrämmessä ja ootta heteromaisen rakkaita kaikki! :hearton:

Päätän päättömän paatokseni seuraavin sanoin...
Kiitos Avusta ja Seurasta. Muita lehtiä emme tilaa!

Ainiin ja loppuun tietysti :firing:

-kossu-
Viestit: 437
Liittynyt: Ti Huhti 11, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Onhan noita soittimia... ;>

Re: NFT Road Trip Vol.666 Bäck tö Eesti 11-18.7-14

Viesti Kirjoittaja -kossu- » Ma Loka 20, 2014 12:43 pm

Autonomia kiittää ja kumartaisikin, jos ei seurueessa olis niin paljon noita Ho.... no te tiedätte kyllä
:wavey:

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Re: NFT Road Trip Vol.666 Bäck tö Eesti 11-18.7-14

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ti Elo 11, 2015 12:29 pm

Otsikon mukaisesti, eli viime vuoden reissuvideo ja ensi kertaa historiassa video on täsmälleen sama mikä on uncensored versiona ollut vain reissaajien nähtävänä :)
https://youtu.be/UwIaQPT1VUY

Videosta kiitokset menee Waolle :wink2:

Vastaa Viestiin