NFT Road Trip to Eesti&Smash vol.2(011)

Valvojat: B1200, John, Bomber#1, ESKIL, Kimmo, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ, btseppo

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ke Heinä 20, 2011 10:14 pm

14.7-11 Its time to go home :(

Niin sitä sitten vaan koitti se päivä kun reissu loppuu ja pitää lähteä kotiin... Jännä juttu, mutta sen verran sitä reissussa aina hitsaantuu yhteen ja ajatus sitten jonkun loppumisesta saa olon hiukan tyhjäksi :freak:
Noo, eipä mittään... Siinä aamupäivällä sitten vielä vaihtamaan renkaat että riittää tota pintaa ajella kotiin asti. Tallinnaankin matkaa se 240km.
Ja niinhän siinä kävi, että made in china yms... jutut sai paatuneen KTM-miehenkin muuttamaan mieltään!
Näyränä vaan HONDA kumia ensin vyötäisille ja sitten alle :lol:
Kuva
Ja tätähän se touhu taas oli, perkele vaikka voimalla jos ei taidolla
Kuva
Ei armoa vanteelle, voimaa vaan lisää :firing:
Kuva
Samaan aikaan kawa mies selittää ja hondamies kuuntelee, yamaha kuljettajista toinen näyttää hieman epäilevältä :D
Kuva

Tämän jälkeen hotellilasku maksuun, legendaarinen tripla tsekkaus ettei mitään jäänyt ja letkassa vielä kerran kaupungin läpi.
Olin jo alkujaan tehnyt tälle päivälle sellaisen aikataulun, että voidaan ajella rauhassa ilman mitään kiirettä. Siinä sitten kun matkaa oli taitettu n.45km, aloin katselemaan kelloa, että ollaan hiukan aikataulua jopa edellä :eek: Joten nostin pikkusen nopeutta ja ajattelin, että ehditäänkin 1/2h aikaisempaan lauttaan.
Oltiinkin sitten Kuivastun satamassa n.15min ennen tuon aikaisemman lautan lähtöä... Ensin pelit parkkiin ja soittamaan huolto-autoon jotta kuinka kaukana ovat? Alkoivat hekin olemaan jo niin lähellä, että samantien mopot vaan lippujonoon ja lauttaan.
Nyt saatiin sitten karvaasti kokea se, että nää kaverit ei paljon venttaile noiden lauttojen kanssa. Vaikka oltiin kaikki peräkkäin jonossa, niin Revi ja huolto-auto eivät sitten ehtineet lauttaan.
Siitä hyvästä joku sitten merkkasi lautan
Kuva
Päästin sitten Virtsun puolelle ja heti siinä sataman perässä on pikkuinen kahvila, joten pelit siihen parkkiin ja odottelemaan puoleksi tunniksi myöhästyneet revi&huolto-auto paikalle.
Ne ketkä tarvitsi menovettä lähti sitten ajelemaan tankille ja toi jusu-setä ajeli vähän pidemmällä olevalle asemalle, sieltä tulikin hetken päästä soitto, että poliisit kyttäilee tien vieressä. Eipä siinä nätistihän me aina ajellaan, joten tieto ei aiheuttanut sen kummempaa päänvaivaa :D
Kuva
Toiset tuuletteli
Kuva
Toiset tsekkasi ja varmisteli reittiä Tallinnaan
Kuva
Ompahan kuvassa muuten aika nuutuneen näköistä sakkia :lol:

Ohimennen vielä käyntikortti ränniin: NFT was here :)
Kuva

Lopulta se lautta sieltä saapui ja eikun sievästi huolto-auton takana letkassa, koska tosiaan tiedettin että siellä on ne poliisitkin kyttäilemässä. Kun kohdalle päästiin, niin siellähän olikin vain yksi auto ihan perus liikennetarkkailua tekemässä ja voisi sanoa,e ttä eipä niitä meitin letka kiinnostanut millään tavoin.
Ai niin... Juuri kun bobby ajoi huolto-auton lauttaan, oli hermannin puhelin soinut. Sieltä hondan liikkeestä soitettiin ja kerrottiin laakereiden olevan siellä, ei tullut ihan ajallaan joten pitäkööt tunkkinsa :lol:
Koska hermannin mopo oli sitten sprinterin kontissa, oli sillä hyvää aikaa kuvailla virolaista maisemaa
Kuva
Kuva
Jotta kaikki ei menisi liian putkeen, niin tätä tuolla virossa on ja PALJON
Kuva
Kaikki yhdes koos
Kuva
Kuva
Eli tietöitä tuolla on aivan helvetin paljon ja kyllähän niitä ärsyttää kulkea kun noiden tietöissä se osuus mitä pitää sitten ajella on a)pitkä kuin nälkävuosi ja b)aivan kamalassa kunnossa...
Toisaalta tuossa on taas se hyvä puoli, että niitä teitä yritetään ihan oikeasti saada ajettavaan kuntoon :)
Tän kuorma-auton perässä ajettiin varmaan sitten yli 10km ja ensin luulin että välillisesti tämän takia meidät sitten pysäytettiin poliisin toimesta tuossa hiukan ennen Tallinnaa moottoritiellä.

Siitä kohta lisää... :firing:
Viimeksi muokannut serious-sam, To Heinä 21, 2011 12:00 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Tepian
Viestit: 130
Liittynyt: Ma Syys 10, 2007 12:00 am
Paikkakunta: Yamaha FZ1, Suzuki DR800B.I.G.

Viesti Kirjoittaja Tepian » Ke Heinä 20, 2011 10:51 pm

:wavey: Nostan käteni ylös virheen merkiksi :D

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ke Heinä 20, 2011 11:26 pm

Tepian kirjoitti::wavey: Nostan käteni ylös virheen merkiksi :D
:lol: Katselin muuten tossa päivällä noita kypäräkamera videoita ja ukolla oli vissiin ollut yhden kerran vähän tilannetta... Näytti nimittäin videolla siltä että huh...huh... :firing:

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ke Heinä 20, 2011 11:55 pm

Jees, vielä jatkuu... Kärsikää saatana :lol:

Tosiaan kun sitten junnattiin tuon kuorma-auton perässä varmaan 10kilsaa ja lopulta se moottoritie aukesi, niin paiskasin sitten oikeelta ja vasemmalta noista kaikista autoista mitä edessä oli ohi ja tietysti vahingossa tuo takarengas savutti samalla aika lailla :firing:
Tuli purettua se kaikki junnaus vitutus yhdellä kertaa ja samalla tietysti sitä vauhtia sitten kertyi varmaankin reiluun 200km/h (tämä tietysti suljetulla alueella). Himmailin sitten vauhtia alaspäin ja jäin odottelemaan loppuletkaa... Siinä ihan sitten rajoitusten mukaan ajellessani näin moottoritien kaistojen välissä sellaisen uudehkon primeran ja sieltä pomppasi poliisi tielle heiluttaen pysäytyskylttiä ja samalla lyöden teleskooppi pampun pihalle :eek:
Ekana tietysti tuli mieleen, että ei kai jumalauta jossain siellä ollut partiota missä tempasin nuo kunnon ohittelu powerit? Heti perään aivoissa ajatus, että ei se ole mahdollista, joten nätisti tien sivuun ja siinä sitten käytiin seuraava keskustelu(ihan ei sanatarkasti enää muista, mutta ainakin lähes näin):
Politsei: Good afternoon, do you speak eesti kelt or english?
Vaikka viroa ymmärränkin, niin englanti sopi silti paremmin, joten vastasin että: english is ok.
Politsei: My name is .... ............(en muista nimeä) and im traffic police. Are you coming from pärnu road?
Vakava: Yes, thats the road where we are coming
Politsei : Your speed is ok, but the reason why we stopped you is that we have some claims that someone of you has driving on one wheel, is that true?
Vakava: Yes, i think that is true, maybe someone in back on our group has driving... (ei tehnyt siinä vaiheessa mieli kiistää asiaa :D)
Politsei: Drivin in one wheel is dangerous and wrong, so do not to be doing that! I want to see everybodys driving licence.

Eli ei muuta kuin ajokortteja esiin ja kaveri lähti niitä sitten tsekkaamaan, tässä vaiheessa psymax tuli sanomaan mulle, että sen kortti on huolto-autossa :D Mä ajattelin hetken jotta voi perkele jos se nyt tästä klikkaa... Noh, onneksi tuo meitin letka oli sen verran suuri, että ei poliiis huomannut ollenkaan sitä psymaxia :P
Politsei käveli sitten takaisin mun kohdalle ja kysyi vaan, että oletteko menossa takaisin suomeen ja toivotti vielä hyvää päivän jatkoa :eek: Toivotin samaa takaisin ja lupasin vielä ryhmänjohtajana, että emme aja enää yhdellä renkaalla.
Empä ihan äkkiä muista saaneeni noin asiallista kohtelua poliisilta, voisi olla vaikka jyväskylän poliisilla oppimatkan paikka viroon :)

Noh, päästiin sitten tallinnaan asti ja tässä oli koko viikko menty ilman mäkkiä, joten nyt sinne oli vaan päästävä! Joten mopot vanhaan kaupunkiin parkkiin ja mäkkiin perusmätölle :firing:
Kuva
Siitä todella lyhyt stintti ja satamaan parkkiin ja pika pika ostoksille vielä merekeskukseen
Kuva
Kuva
Kuva

Loput huomenna, ny pitää lapastella :blah:
Viimeksi muokannut serious-sam, Pe Heinä 22, 2011 10:58 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
SirKaarlo
Viestit: 159
Liittynyt: Ke Marras 30, 2005 1:00 am
Paikkakunta: SuperValmet
Viesti:

Viesti Kirjoittaja SirKaarlo » To Heinä 21, 2011 12:59 am

Hyvää paskaa, älä ole yhtään Vakava-Samppa vaatimaton noiden kanssa. Hyviä kuvia ja hauskoja juttuja! Vähän kun fiksaa tuota kielipuolta, niin aivan varmasti menisi melkein mihin tahansa mopojulkkariin tämä tarina. Kokeileminen ei tietääkseni maksa mitään. :wavey:
Kuva

Avatar
Tepian
Viestit: 130
Liittynyt: Ma Syys 10, 2007 12:00 am
Paikkakunta: Yamaha FZ1, Suzuki DR800B.I.G.

Viesti Kirjoittaja Tepian » To Heinä 21, 2011 8:25 pm

serious-sam kirjoitti:
Tepian kirjoitti::wavey: Nostan käteni ylös virheen merkiksi :D
:lol: Katselin muuten tossa päivällä noita kypäräkamera videoita ja ukolla oli vissiin ollut yhden kerran vähän tilannetta... Näytti nimittäin videolla siltä että huh...huh... :firing:
Voin kertoa et niitä tilanteita oli ainakin kaksi missä meinasin pannuttaa oikein huolella :lol:

Syk0
Viestit: 24
Liittynyt: Su Loka 26, 2008 12:00 am
Paikkakunta: pc37 kumiluoti

Viesti Kirjoittaja Syk0 » To Heinä 21, 2011 9:44 pm

Kerran pojilla on ollut viteokameratki mukana nii eikös olisi ihan reilua meitä muita kohtaan ,että tästä reissusta julkaistaisiin jonkunlainen klippi :firing: :cool:

Avatar
nesto
Viestit: 622
Liittynyt: Su Maalis 27, 2011 1:00 am
Paikkakunta: ---

Viesti Kirjoittaja nesto » To Heinä 21, 2011 9:48 pm

Syk0 kirjoitti:Kerran pojilla on ollut viteokameratki mukana nii eikös olisi ihan reilua meitä muita kohtaan ,että tästä reissusta julkaistaisiin jonkunlainen klippi :firing: :cool:
Niimpä :firing:

Avatar
j-beam
Viestit: 1056
Liittynyt: La Elo 16, 2008 12:00 am
Paikkakunta: Dösä, jos toinenkin...
Viesti:

Viesti Kirjoittaja j-beam » To Heinä 21, 2011 9:56 pm

Mun ei pitänyt kirjottaa tänne Samin kertomuksen väliin, mutta en malttanut enää odottaa! :D
Sitäpaitsi Hermannihan pilas ylimielisenä Honda-miehenä jo heti alussa kaiken huutelemalla jotain sinne väliin!! (Eli ei muuta kuin kättä ylös Hermanni!) :lol:

Kyllä oli taas ihmisen parasta aikaa tuo reissu! Sanat ei riitä kertomaan kuinka hienoja ihmisiä te kaikki osallistuneet olette! :hearton:
Kaikille "vanhoille" reissaajille tuplasydämet! (ei homolla tavalla... tai noh, ehkä vähän) :hearton: :hearton:
Kaikille teille ylimielisille kusipäille (luetaan Honda-miehet) tulee vielä yksi extra syrän, tuosta :hearton:

NIIIN JA KIITOS SAMILLE TÄSTÄ TARINOINNISTA(kin)!!!!

Haleja ja pusuja!
T: ylimielinen kusipää :D
Viimeksi muokannut j-beam, Pe Heinä 22, 2011 6:14 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Viesti Kirjoittaja serious-sam » To Heinä 21, 2011 10:02 pm

SirKaarlo kirjoitti:Hyvää paskaa, älä ole yhtään Vakava-Samppa vaatimaton noiden kanssa. Hyviä kuvia ja hauskoja juttuja! Vähän kun fiksaa tuota kielipuolta, niin aivan varmasti menisi melkein mihin tahansa mopojulkkariin tämä tarina. Kokeileminen ei tietääkseni maksa mitään. :wavey:
Kiitos vaan :) Olenhan mä joskus kirjoittanut lehtijuttujakin ja kaikennäköistä muuta vähän vastaavaa... Nää tarinat on kirjoitettu ihan tahallaan tuollasella kansan kielellä, koska se tälläisenä forumi tekstinä on paljon helpompaa ja mielenkiintoisempaa lukea.
Suurin syy miksi tämäkin tarina on luettavissa vain ja ainoastaan täällä foorumilla, on se että täällä kenenkään ei tarvitse maksaa sen lukemisesta mitään :)
Kun aikanaan tein ton logon ja aloin koko juttua ideoimaan, ehkä isoin juttu mulle oli se, että se pysyy EI kaupallisena :)

nesto kirjoitti:
Syk0 kirjoitti:Kerran pojilla on ollut viteokameratki mukana nii eikös olisi ihan reilua meitä muita kohtaan ,että tästä reissusta julkaistaisiin jonkunlainen klippi :firing: :cool:
Niimpä :firing:
voin heti kärkeen sano, että EI tule julkiseen levitykseen :)
Videomateriaalia on helvetisti, mutta se sisältää samalla karmean läjän inside juttua, sekä päälle se että kukaan ei jaksa alkaa jemmaamaan noita kilpiä tosta materiaali läjästä. Ton materiaali läjän editoimiseen menee muutenkin niin perkeleesti aikaa, että täytyy olla tyytyväinen jos edes itse saa noista jotain katseltavaa joskus...
ainut tapa nähdä joskus noita matskuja, on tuntea joku reissuheppu ja mennä kylään joskus pätkää katsomaan :)

Edit:lisäselvitystä
Viimeksi muokannut serious-sam, Pe Heinä 22, 2011 12:39 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Mozze
Viestit: 321
Liittynyt: To Elo 30, 2007 12:00 am
Paikkakunta: 3-pyttynen, 2-tahtinen ja 1-mukinen

Viesti Kirjoittaja Mozze » To Heinä 21, 2011 11:22 pm

Ja hei minähän otin hienosti heti opiksi reissun ekana päivänä kun jäin jälkeen ekalla bensiksellä niin sen jälkeen kypärä oli päässä jo aamupalan jälkeen, hampparit vedin naamariin pyörän selässä ja nukuin toisten makuupusseissa niin ei tarvinnut reppuakaan avata (myöhemmin perättömäksi todetty syytös) :P Ne muut muistiinpanot jäikin sit sinne seuraavaan kertaan...

Videoista samaa mieltä vakavan kanssa mutta ois kyllä ollut kiva saada muutamia print scriinejä noin niinkuin ennakkoon ja silleen mutta ymmärrän kyllä ettei niitäkään ole näkyvillä..

Kiitos tarinoinnista, niistä vuosista mitä sain lisää nauramalla, vaivannäöstä, jaksamisesta, vittuilusta (koskee kaikkia), ja kaikesta siltä väliltä :)

Hienoja jamppoja jok ikinen ja joiden kanssa kannattaa lähteä tien päälle aina kun tilaisuus sallii :cool:

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Pe Heinä 22, 2011 12:11 am

Siinä sitten kun sai merekeskuksesta haettua pakolliset tuliaiset, katseltiin kelloa jotta se olis pojat aika mennä...

Mitäpä siinä kuin matkaliput esiin ja check-in...
Ohjasivat meidät sitten tohon kulmalle venttailemaan
Kuva
Kuva
Siitä nätisti parin laivatyttösen ohjaamana mopot riviin paikalleen ja sitten se iski verkkokalvoille! Ei jumalauta, mitä täällä tapahtuu :eek:
Kuva
Joo, äkkiä katsottuna siinä on vaan joku hondan custom, mutta katsokaapa tota sen sidontaa...
Kuva
Kuva
Mitä vi***a? tolla sidonnalla toi laiva saa mennä ylösalaisin meren pohjaan ja toi paska ei ole liikkunut senttiäkään :lol:
Toinen noista kansitytöistäkin sanoi, että ihan kun jengi luulisi että matka tallinnasta suomeen on sama kuin atlantin ylitys :lol:
Noi kiilatkin mitä sillä on tossa 2 paria, on tarkoitettu 1pari/2pyörää.
Koska toi oli jo niin nolo, niin olihan se pakko tarroittaa
Kuva
Kun muuten päästiin satamaan, oli jätkät pitänyt kyllä huolen ton pyörän omistajasta huudellen alas mennessä: Ai se oli näköjään pysynyt pystyssä,etc... :lol: Oli sellainen aika vittuuntuneen/nolon näköinen se kaveri muijansa kanssa kun tulin itse tonne pyörien luokse...

No pyörät oli parkissa ja koska tuo promille raja kääntyi 0:sta 0,5:een, niin muutama kaveri avasi peli yllättäen oluella...
Siitä sitten laivamatka takaisin lähti
Kuva
Samalle sivu kannelle taas notkumaan, missä tullessakin
Kuva
Hyvin alkaa matka painamaan...
Toisia hiukan vielä enemmän
Kuva
Kuva
Paluumatka kestää tosiaan sen 2,5h ja myös tälle matkalle sitä saatin kaikennäköistä keskustelua aikaiseksi, mm.siitä minkä mallinen maapallo oikeasti on tai meneekö laivat ylämäkeen kohti horisonttia :D
Toi psymax sitten haki jossain välissä taxfreestä itselleen pullon whiskyä ja kun se sitten jo stadin lähestyessä haki sieltä vielä toisen pullon, kysyin sitten että vaikka sä hillitön whiskyn ystävä oletkin, niin meinaatko oikein kaksin käsin vetää?
Tähän toveri vasta: ei, tää on sulle!
No siinähän meinasi tippa tulla silmään, olihan se aivan valtavan liikuttava hetki! :eek2:
Kuva
No vielä vähän yhteiskuvaa
Kuva
Ja poikakin vielä :hearton:
Kuva
Vielä ennen suomen kamaraa, riihimäen mies luo haikeaa katsetta menneeseen
Kuva
Ja vääjäämätön oli edessä, siinä se suomenlinna häämöttää
Kuva

Olisko se sitten siinä :firing:
Kuva

Tähän loppuun vielä erästä kotimaista mahtavaa orkesteria lainaten, klikatkaa ystävät tekstiä :hearton:
Is life over, this life's over?
Or has it only just begun?
It grows colder, starts to moulder...
Coming apart yet still not done

Forever one

eetesy
Viestit: 151
Liittynyt: To Elo 16, 2007 12:00 am
Paikkakunta: honda

Viesti Kirjoittaja eetesy » Pe Heinä 22, 2011 2:38 am

tanskude kirjoitti:Kiitokset Vakavalle mukavista tarinoista :wavey: Niin hienolta reissulta vaikutti että alkoi jo itseäkin kiinnostaa lähteä joskus mukaan.. :)

Mites, varmasti tuolta NFT-topikista jo löytyykin, mutta kysyn nyt kuitenkin että kuinkas paljon näihin reissuihin yleensä on saanut varata rahaa?
Varausmaksun kanssa mulla meni suunnilleen 700. ni ei oo todellakaan paha. Koskahan voi maksaa ens vuoden reisun, sillä MUKANA OLLAAN :firing:
Alkoholi on sitten vasta riittävän halpaa, kun selviäminen ei ole enää taloudellisesti kannattavaa.

eetesy
Viestit: 151
Liittynyt: To Elo 16, 2007 12:00 am
Paikkakunta: honda

Viesti Kirjoittaja eetesy » Pe Heinä 22, 2011 2:53 am

Voi vittu tippa linssissä saa tätäkin lueskella.... Oli hienoin reissu mitä ikinä oon tehny. Aivan varmasti mukana ens vuonnna :firing:
Älkää si kiusakko jos mustakin tulee semmonen ylimielinen kusipää HONDA kuski :D
Alkoholi on sitten vasta riittävän halpaa, kun selviäminen ei ole enää taloudellisesti kannattavaa.

Avatar
j-beam
Viestit: 1056
Liittynyt: La Elo 16, 2008 12:00 am
Paikkakunta: Dösä, jos toinenkin...
Viesti:

Viesti Kirjoittaja j-beam » Pe Heinä 22, 2011 6:20 am

eetesy kirjoitti:...Älkää si kiusakko jos mustakin tulee semmonen ylimielinen kusipää HONDA kuski
joko tuut hakeen tuon mun Honlein vai? :deal: :D

Vastaa Viestiin