Kustom kulture show

Valvojat: B1200, John, Bomber#1, ESKIL, Kimmo, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ, btseppo

mirka
Viestit: 144
Liittynyt: Ke Kesä 20, 2007 12:00 am

Kustom kulture show

Viesti Kirjoittaja mirka » Su Tammi 29, 2017 4:35 pm

aksipäiväinen tapahtuma esittelee käsityötaitoa, muotoilua ja luovuutta jenkkiautojen ja moottoripyörien sekä kustomoitujen polkupyörien maailmasta. Merikaapelihallin ensimmäisessä kerroksessa on esillä useita ajoneuvoja monesta eri maasta sekä alan yrityksiä. Taitojaan esittelevät omilla osastoillaan yli 50 hot rod-taiteilijaa ja käsityöläistä.
Suomen parhaiden tekijöiden lisäksi voit tavata taitajia mm. Japanista, Puolasta, Saksasta, Ruotsista, Norjasta, Englannista ja USA:sta. Voit seurata erilaisia työnäytöksiä, mm. kynäruiskumaalausta ja pinstraippausta.Toisesta kerroksesta löytyy lisää kustom kulttuuriin liittyviä myyntiosastoja, sekä mm. Kauneussalonki naisväelle.

Lauantaina Kustom Kulture Showssa järjestetään hyväntekeväisyyshuutokauppa, johon käsityöläiset ja taiteilijat ovat lahjoittaneet kustom kulttuuri -henkisiä teoksiaan.

Ilta huipentuu juhliin, jonka pääesiintyjänä on Melrose.

Sunnuntaina päätapahtuman lisäksi järjestetäänPuristamossa ja Valssaamossa Vintage & Swap -myyntitapahtuma, jossa alan yritykset ja harrastajat myyvät aarteitaan

https://www.kustomkultureshow.com/