forum.bomber.fi • Kolmas kuski partioon ? Kärme kustaa 2012 !
Sivu 1/1

Kolmas kuski partioon ? Kärme kustaa 2012 !

Lähetetty: Ma Loka 22, 2012 11:38 pm
Kirjoittaja Spine^
Noniin, Mika Aholan muistokilpailu, legendaarinen Kärme kustaan kiemurat-endurokilpailu ajetaan taas 2.12.2012 Hämeenlinnan lähiseuduilla. Kilpailu toteutetaan sekä Business ,- että kisaluokissa kolmen hengen partioissa jotka kiertävät reitin porukalla.

Nyt tarvittaisiin partioomme kolmas kuski. Meitä on kaksi foorumilaista, joilla katupyöräily, kelkka-cross sekä motocross taustaa ja tarvitsisimme kolmannen kuskin joka ajaisi business-luokan reitin kanssamme.

Mikäli omaat enduro-pyörän , olet kiinnostunut likaamaan ja kastelemaan itsesi läpimäräksi, omaat pienen sanakirjan verran kirosanoja etkä ole kunnianhimoltasi/ajotaustaltasi Stephan Evertsin tasoa niin otappa ihmeessä yhteyttä vaikka priva-viestillä taikka tämän topicin kautta. Ajohommia/ treeniä pyrimme toteuttamaan kahtena päivänä viikossa tasapuolisesti enduron ja crossin osalta, mutta pääasia on että lähdetään kasvattamaan ajotaitoja legendaarisen kisan merkeissä!

Kustannuksia kilpailuun osallistumisesta tulee 50e osallistumismaksu + 50e tukimaksu ISDE junioreiden enduromaajoukkueelle. halpaa ku saippua siis. Lisäksi kuskin tulee olla jonkin moottorikerhon jäsen (maksaa kerhosta riippuen muutaman kympin).

Lisää infoa kisasta osoitteessa http://smlenduro.fi/karmekustaa2012

Tästä hauskanpidosta löytyy youtubesta paljonkin videoita, mutta tämä edellisvuoden dvd-traileri kiteyttää hyvin kisan tunnelmat! :D

http://www.youtube.com/watch?v=2mjT5oAaX1E

KUKA LÄHTEE MUKAAN? :deal:

Re: Kolmas kuski partioon ? Kärme kustaa 2012 !

Lähetetty: Ti Loka 23, 2012 7:48 am
Kirjoittaja hakkiz80
Kysykääs kestääkö bomboz:illa kunto tuohon lenkkiin, ku se kerta on nyt vanhoilla päivillä päässy spoorien makuun... :D :D :D

Itse joutuu tyytymään katsojan virkaan, ei ole kerenny vielä tälle talvelle kura-pyörää hankkia + et
ei taitais tuo kuntokaan kestää enään tota lenkkiä, viimex kunnolla spoorissa pyörähtäny 10v sitte...

Re: Kolmas kuski partioon ? Kärme kustaa 2012 !

Lähetetty: Ti Loka 23, 2012 10:09 am
Kirjoittaja Spine^
kyllähän tuokin kävi mielessä kun se kerran sen LC-nelkun hommas :wavey: