Helsinki Bike Show 9.6.2012

Valvojat: B1200, Kimmo, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ, John, Bomber#1, ESKIL, btseppo

carcrash
Viestit: 165
Liittynyt: To Touko 28, 2009 12:00 am
Paikkakunta: myyty

Viesti Kirjoittaja carcrash » Ti Kesä 12, 2012 2:16 pm

Voikoha jostai kysellä löytötavaroist ku mu huivi hävis tääl ...

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ti Kesä 12, 2012 2:25 pm

Kuva

Tepian DR on kyllä aivan jäätävä :firing: :firing: :firing:

Avatar
Santtu
Viestit: 130
Liittynyt: To Kesä 06, 2002 12:00 am
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Santtu » Ti Kesä 12, 2012 6:01 pm

Story tells that 95% of Harley's ever made are still on the road. Remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/

Avatar
thelittleone
Viestit: 1482
Liittynyt: Pe Huhti 14, 2006 12:00 am
Paikkakunta: 1040cc jossa ahdin määrää tahdin

Viesti Kirjoittaja thelittleone » Ti Kesä 12, 2012 9:44 pm

Ihan kun noissa Urheilukuvien kuvissa näkyis mun tuleva ex-vaimo... :D

Avatar
Tepian
Viestit: 130
Liittynyt: Ma Syys 10, 2007 12:00 am
Paikkakunta: Yamaha FZ1, Suzuki DR800B.I.G.

Viesti Kirjoittaja Tepian » Ti Kesä 12, 2012 10:06 pm

Pitäiskö sami olla rohkea ja lähteä Tohtorilla "tour de balticalle" :lol:

hemuli
Viestit: 15
Liittynyt: Ti Syys 18, 2001 12:00 am

Viesti Kirjoittaja hemuli » Ti Kesä 12, 2012 10:15 pm

Korjasin tuon aikaisemman tulosluettelon niin että voittajan nimi toimii nyt kuvalinkkinä suoraan pyörän kuvaan.

hemuli
Viestit: 15
Liittynyt: Ti Syys 18, 2001 12:00 am

Viesti Kirjoittaja hemuli » Ti Kesä 12, 2012 10:26 pm

carcrash kirjoitti:Voikoha jostai kysellä löytötavaroist ku mu huivi hävis tääl ...
Häviskö se päivällä Tokoinrantaan vai vasta illan hulinoissa? Minkälainen huivi? Täytyy vilkuilla näyttelystä palautuneita kamoja sillä silmällä mutta tuntomerkit auttais kummasti.

carcrash
Viestit: 165
Liittynyt: To Touko 28, 2009 12:00 am
Paikkakunta: myyty

Viesti Kirjoittaja carcrash » Ke Kesä 13, 2012 9:51 am

hemuli kirjoitti:
carcrash kirjoitti:Voikoha jostai kysellä löytötavaroist ku mu huivi hävis tääl ...
Häviskö se päivällä Tokoinrantaan vai vasta illan hulinoissa? Minkälainen huivi? Täytyy vilkuilla näyttelystä palautuneita kamoja sillä silmällä mutta tuntomerkit auttais kummasti.[/quot

moro. siel tokoin rannas hävis. musta huivi mis valkosella painettu pääkalloi ym ja tekstiä lucky thirteen.

Avatar
-Ape-
Viestit: 2153
Liittynyt: La Tammi 15, 2005 1:00 am
Paikkakunta: Läjä romuja.

Viesti Kirjoittaja -Ape- » Ma Heinä 02, 2012 10:09 am

Tästä näyttelystä alkaa jo olemaan aikaa, mutta laskekaapa että monta B-foorumin käyttäjää löydätte voittajalistasta. Ihan hyvä saldo! :)
hemuli kirjoitti:Ja voittajat ovat (rummun pärinää)...

Café Racer
1. Teppo Saaristo - Yamazaki
2. Teppo Väisänen - Suzuki
3. Virtanen - Kawasaki '78

Sportbike
1. Tomi Hyvärinen - Yamaha R1
2. Jone Ketonen - Kawasaki 6R
3. Jani Immonen - Hayabusa

Streetfighter
1. Toni Kivinen - Suzuki GXR
2. Isto Ikonen - Suzuki PVR1100T
3. Heikki Kemppainen - Honda CBR

Custom
1. Sami Lahtinen (Ohno Mc Jyväskylä) - Panhead
2. Uba (Aliens Mc Vantaa) - H-D
3. Joni Kauvo - H-D

Classic Custom
1. Samuli Kaivola - Shovelhead '78
2. Jussi Lindgren - H-D Sportster '93
3. Lauri Levon - H-D '31

Chopper
1. Jude Packalen - BSA
2. Markus Pulkkanen (Ohno Mc Jyväskylä) - Chopper Maug
3. Mutu - Shovelhead -78

People's choice
Anne Nyman - VLMC Chopper

Best Paint
Jude Packalen - BSA

Juryn valinta
Markus Pulkkanen (Ohno Mc Jyväskylä) - Chopper Maug

Ugliest seat award by Chansey's Custom Leather
Arto Vestman - Shovelhead '76

Sponsorin valinta - HD of Helsinki
Joni Kauvo - H-D

Jury olikin tänä vuonna erikoisen ammattitaitoinen, nakitimme paikalle saapuneet Johnny "Lone Hog" Martinssonin, Gugge Rothin sekä Roffen Plebs Choppers Stockholmista hommaan. Jos nuo ukot eivät olisi löytäneet näyttelyn hienointa fillaria niin sitten olisi ollut maailmankirjat sekaisin.

Voittajan nimi toimii kuvalinkkinä jota klikkaamalla saa pyörän kuvan näkyviin.
"Kun lopulta kuolen, toivon että elämästäni saisi tehtyä todella viihdyttävän kirjan tai elokuvan."

Vastaa Viestiin