Route 66 Summer Bikefest -motoristiralli @ Kotka 1.-3. 7

Valvojat: B1200, John, Bomber#1, ESKIL, Kimmo, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ, btseppo

Vastaa Viestiin
Korva
Viestit: 282
Liittynyt: To Syys 30, 2010 12:00 am
Paikkakunta: sc28

Route 66 Summer Bikefest -motoristiralli @ Kotka 1.-3. 7

Viesti Kirjoittaja Korva » Ma Helmi 14, 2011 6:29 pm

Tapahtuman nimi: Route 66 Summer Bikefest -motoristiralli

Tapahtuman ajankohta: Perjantai-sunnuntai, 1.-3. heinäkuuta,

alkaa klo 12 perjantaina ja päättyy sunnuntaina klo 22
Tapahtuman koko: 700-1000 moottoripyöräilyn harrastajaa
Kilpailun kohokohdat:

1. Moottoripyörän arpajaiset:
Pääpalkinto: JOHNNY PAH SPYDER voi voittaa kädenvääntö kisassa

2. Kädenvääntöturnaus:
Perjantaina alkaa kädenvääntöturnaus huoltohallissa. Tapahtumaan voivat osallistua kaikki 5 euron pääsylipun lunastaneet; lippuja myydään pääsisäänkäyntipisteessä, baarissa ja hotellin vastaanotossa. Turnaus kestää vähintään 1 tunnin siten, että kaikki sitä haluavat ovat päässeet osallistumaan turnaukseen. Toisena päivänä voittajat pääsevät kilpailemaan keskenään. Ja viimeisenä päivänä julistetaan 3 voittajaa ja he saavat palkintonsa.

3. Bikinikilpailu:
Lauantaina kerholla pidetään bikinikilpailu. Kilpailuun tulee osallistumaan vähintään 10 tyttöä ja tuomareita tulee olemaan 3. Lopuksi valitaan 3 voittajaa. Heidät julistetaan heti kilpailun päätyttyä. Tapahtuman seuraaminen on maksuton. Osallistujien on lunastettava 5 euron lippu pääsisäänkäyntipisteestä, baarista tai hotellin vastaanotosta. 5 euron osallistumismaksu.

4. Tatuointikilpailu
Lauantaina klubin sisällä pidetään tatuointikilpailu. Kaikkien kilpailuun osallistuvien tulee kirjautua pääsisäänkäyntipisteessä, vastaanotossa tai baarissa. Osallistujamaksu on 5 euroa ja tuomareita kilpailussa on 3. Kolme parasta palkitaan.

5. Loud Pipe -kilpailu
Keskusnäyttämön edessä järjestetään lauantaina loud pipe -kilpailu. Kilpailuun osallistuvien tulee lunastaa 5 euron lippu pääsisäänkäyntipisteestä, baarista tai vastaanotosta. Homma hoituu siten, että kukin osallistuja ajaa pyöränsä ylös päänäyttämölle, jonka jälkeen hänellä on 20 sekuntia pitää melua. Kaikki melu kirjataan ylös melumittarilla ja kovimman tason saavuttanut voittaa kilpailun. Kolme parasta julistetaan heti kilpailun päätyttyä.

6. Hodarinsyöntikilpailu
Keskusnäyttämön edessä järjestetään lauantaina hodarinsyöntikilpailu. Kilpailuun osallistujien on lunastettava 10 euron lippu pääsisäänkäyntipisteestä, baarista tai hotellin vastaanotosta. Tapahtumassa osallistujat yrittävät syödä mahdollisimman monta hodaria 5 minuutissa. Kolme tuomaria tuomaroivat kilpailun. Kolme parasta palkitaan.

7. Vanhin moottoripyörä -kilpailu
Sunnuntaina julistetaan vanhin moottoripyörä -kilpailun voittaja. Osallistujien on ilmoitettava osallistujan moottoripyörän vuosimalli ja malli tapahtuman suunnittelijalle pääsisäänkäyntipisteessä ennen kilpailua. Tapahtuman aikana isäntä ilmoittaa voittajan ja ojentaa palkinnon. Myös ne, joka eivät ole antaneet tarvittavia tietoja suunnittelijalle voivat osallistua tämän live-tapahtuman aikana. Voittaja ajaa pyörällään keskusnäyttämölle, jossa hänelle ojennetaan palkinto ja hänet kuvataan pyörineen.

8. Paras Cruiser Bike -kilpailu
Sunnuntaina julistetaan Best Cruiser Bike -kilpailun voittaja. Osallistujat kisaan valitaan tapahtumamme suunnittelijoiden toimesta 3-päiväisen tapahtuman kuluessa. Voittajan julistamisen jälkeen ojennetaan voittajalle palkinto päänäyttämöllä, ja kaikki, joilla on hyvännäköinen pyörä, huomioidaan. Pisteytys on 10-pisteen järjestelmän mukainen.

9. Best Sport Bike -kilpailu
Sunnuntaina ilmoitetaan Best Sports Bike -kilpailun voittaja. Osallistujat kisaan valitaan tapahtumamme suunnittelijoiden toimesta 3-päiväisen tapahtuman kuluessa. Voittajan julistamisen jälkeen ojennetaan voittajalle palkinto päänäyttämöllä, ja kaikki, joilla on hyvännäköinen pyörä, huomioidaan. Pisteytys on 10-pisteen järjestelmän mukainen.

10. Best Chopper Bike -kilpailu
Sunnuntaina ilmoitetaan Best Chopper -kilpailun voittaja. Osallistujat kisaan valitaan tapahtumamme suunnittelijoiden toimesta 3-päiväisen tapahtuman kuluessa. Voittajan julistamisen jälkeen ojennetaan voittajalle palkinto päänäyttämöllä, ja kaikki, joilla on hyvännäköinen pyörä, huomioidaan. Pisteytys on 10-pisteen järjestelmän mukainen.

11. Best Overall Motorcycle -kilpailu
Sunnuntaina ilmoitetaan Best Overall Motorcycle -kilpailun voittaja. Osallistujat kisaan valitaan tapahtumamme suunnittelijoiden toimesta 3-päiväisen tapahtuman kuluessa. Voittajan julistamisen jälkeen ojennetaan voittajalle palkinto päänäyttämöllä, ja kaikki, joilla on hyvännäköinen pyörä, huomioidaan. Pisteytys on 10-pisteen järjestelmän mukainen.


12. Oldest Biker -kilpailu
Sunnuntaina ilmoitetaan Oldest Biker -kilpailun voittaja. Tapahtumapaikka on etunäyttämöllä ja sitä isännöidään live-tapahtumana. Osallistujien tulee ilmoittaa isännälle ikänsä ja vanhin sitten voittaa (ikä tullaan tarkistamaan) ja voittaja palkitaan.

13. Best Motorcycle Paint Job -kilpailu
Sunnuntaina julistetaan Best Motorcycle Paint Job -kilpailun voittaja. Osallistujat kisaan valitaan tapahtumamme suunnittelijoiden toimesta 3-päiväisen tapahtuman kuluessa. Voittajan julistamisen jälkeen ojennetaan voittajalle palkinto päänäyttämöllä, ja kaikki, joilla on hyvännäköinen pyörä, huomioidaan. Pisteytys on 10-pisteen järjestelmän mukainen.

14. Olutkilpailu


Perjantaina ja lauantaina ravintolassa pidetään olutkilpailu. Osallistujat voivat ilmoittautua tapahtumaan ennen päivittäin pidettävää kilpailua pääsisäänkäyntipisteessä, vastaanotossa tai baarissa. Osallistumismaksu on 5 euroa. Kilpailussa kullekin osallistujalle annetaan kaksi 2 litran olutlasia ja otetaan aika, jonka kuluessa hän tyhjentää lasit. Tuomari seuraa suoritusta toisella ajanottomittarilla, ja kirjaa ajan tulostaululle. Kaksi parasta kilpailevat lopuksi vastakkain ja voittaja julistetaan heti tapahtuman päätteeksi.


Tapahtumat / Esitykset:
1. Elävää musiikkia / yhtyeitä jatkuvasti tapahtuman aikana

2. Bikini Motorcycle Wash

3. Moottoripyöräilyasujen ja lisävarusteiden myyjien tuotteiden esittelyä ja myyntiä

4. American Kitchen Grill, BBQ, Smoked

5. Rajoituksista vapaa baari: Olutta, cocktaileja, muita alkoholijuomia

6. Special Strip Show -esityksiä

7. Hangover Tent


Majoitus:
Hotellit: Motel Road 66
Kesämökit:
Leirintäalueet:

Avatar
Kamikaze
Viestit: 416
Liittynyt: Ti Heinä 02, 2002 12:00 am
Paikkakunta: SMC-R, dnepr mt-09, KTM SX380

Viesti Kirjoittaja Kamikaze » Su Helmi 20, 2011 8:27 pm

Toivottavasti ei ole mitään muuta menoa tuolloin. Hyvä että täälläkin päin tapahtuu jotain :cheers:
Keulii ilman viagraa

Avatar
LordH
Viestit: 252
Liittynyt: Ma Helmi 25, 2002 1:00 am
Paikkakunta: Buell 1250 GSX-R 1100 & Shovel 1340

Viesti Kirjoittaja LordH » Ma Helmi 21, 2011 1:01 pm

Mo,

Saako moton näyttelyyn / kilpailuun jos tulee paikalle lauantaina aamusta?

Avatar
Route66
Viestit: 1
Liittynyt: To Huhti 28, 2011 12:00 am

Viesti Kirjoittaja Route66 » To Huhti 28, 2011 1:03 pm

Kyllä! Moottoripyöräkilpailuihin voi osallistua lauantainakin.

Avatar
KoDaX
Viestit: 281
Liittynyt: Ke Syys 04, 2002 12:00 am
Paikkakunta: 1050

Viesti Kirjoittaja KoDaX » Ti Touko 17, 2011 5:26 pm

Ohjelma vaikuttaa sen verran hauskalta että huone on varattu! :deal: :drin: :D

hussepomperi
Viestit: 7
Liittynyt: To Tammi 13, 2011 1:00 am
Paikkakunta: husse wr125

Viesti Kirjoittaja hussepomperi » Pe Kesä 17, 2011 7:07 pm

löytyykös pommittajista kädenvääntäjiä?ite riisikeppinä aattelin 67kg sarjaan mennä :deal:

Avatar
Henkka83
Viestit: 192
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2009 12:00 am
Paikkakunta: Kotka

Asiallinen meno!

Viesti Kirjoittaja Henkka83 » Pe Heinä 01, 2011 5:43 pm

Tuli tänään päivällä käytyä tuolla. Suosittelen, varsinkin jos haluaa nähdä hienoja pyöriä sekä kuumia pimuja _todella_ vähissä vaatteissa :deal:

Huomenna uusiks, mutta ryypytellen :P

Avatar
Toge
Viestit: 255
Liittynyt: Su Syys 14, 2003 12:00 am
Paikkakunta: GSX-R 1000

Re: Asiallinen meno!

Viesti Kirjoittaja Toge » La Heinä 02, 2011 10:27 pm

Henkka83 kirjoitti:Tuli tänään päivällä käytyä tuolla. Suosittelen, varsinkin jos haluaa nähdä hienoja pyöriä sekä kuumia pimuja _todella_ vähissä vaatteissa :deal:

Huomenna uusiks, mutta ryypytellen :P
Tänää tuli käytyä. Pyöriä oli kyl tosi vähän...mut pimut oli kuumia :D Takis jäi kirjaimellisesti portille lähtiessä ja kotimatka(30km) mentiikin sitte puhenneella gummilla :firing: :firing:

RAUDO
Viestit: 285
Liittynyt: Pe Tammi 19, 2007 1:00 am
Paikkakunta: 750 K-1

Re: Asiallinen meno!

Viesti Kirjoittaja RAUDO » Su Heinä 03, 2011 4:13 am

Toge kirjoitti:
Henkka83 kirjoitti:Tuli tänään päivällä käytyä tuolla. Suosittelen, varsinkin jos haluaa nähdä hienoja pyöriä sekä kuumia pimuja _todella_ vähissä vaatteissa :deal:

Huomenna uusiks, mutta ryypytellen :P
Tänää tuli käytyä. Pyöriä oli kyl tosi vähän...mut pimut oli kuumia :D Takis jäi kirjaimellisesti portille lähtiessä ja kotimatka(30km) mentiikin sitte puhenneella gum
milla :firing: :firing:

Saletisti natsaa
<li>Totuus on usein taruakin ihmeellisempi.</li>

Avatar
Henkka83
Viestit: 192
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2009 12:00 am
Paikkakunta: Kotka

Viesti Kirjoittaja Henkka83 » Su Heinä 03, 2011 1:02 pm

KuvaVideoo tulee sit jossai vaiheessa.

Vastaa Viestiin