O: Cafe racer -aihio

Valvojat: B1200, John, Bomber#1, ESKIL, Kimmo, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ

Avatar
tatsga
Viestit: 317
Liittynyt: To Syys 11, 2003 12:00 am
Paikkakunta: Seiskapätkä gixeri

O: Cafe racer -aihio

Viesti Kirjoittaja tatsga » To Heinä 12, 2012 10:23 pm

Laitetaas hetken mielijohteesta tällänen tänne ku olis kerranki tilin saldossa monta numeroa ja tallillaki olis tilaa yhdelle ikuisuusprojektille lisää.

Elikkä mitä haen? No joku pyörän raato 60 tai 70 luvulta jossa olis paperit ja mielellään joku 350 - 750cc alkuperäinen moottori paikallaan. Valmistusmaa saa sais mielellään olla Jaappani tai Englanti. NL-pyörät ei ehkä olleet sporttisuudessaan ihan sillä tasolla, että niistä sais edes pajoittamalla jonkun laitteen jonka nimessä on Race... =) Ehjät orggis pinnavanteet olis plussaa. Myös tankki sais olla mallia vaakasuora jos semmoinen löytyy. Sen verta olis tarkoitus olla alkuperäisiä osia, että saa alle 50% muutokset otteelle ku työn puolesta joutuu näin tekee... Tietty jos joku yleisempi moottoriton yksilö olis tarjolla niin voin sellaistakin harkita ja hommata "alkuperäisen" moottorin ite. Hintako? No mielellään ilmainen mut voin mä jotain maksaakki Nyt siis kaikki tallin pölyisiä nurkkia tyhjentämään!

Jos on jotain tarjota, niin privalla tavoittaa tai tatsga miuki sair piste as voi laittaa kuvia/tarjouksia. Asun Vantaalla et pohjois-Lapista on turha tarjota.