BM tiedoite: Tampere Offroad Expo

Valvojat: B1200, John, Bomber#1, ESKIL, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ, btseppo

Avatar
ESKIL
Viestit: 1855
Liittynyt: To Heinä 29, 2004 12:00 am
Paikkakunta: 2x1000rr
Viesti:

BM tiedoite: Tampere Offroad Expo

Viesti Kirjoittaja ESKIL » Ke Syys 11, 2013 12:17 pm

Offroad Expossa lisää mönkijöitä ja enemmän viihdettä

KuvaTampereella 25.-27. päivä lokakuuta järjestettävien offroad-alan suurmessujen, Offroad Expon sisältö on tänä vuonna aiempaa monipuolisempi. Muun muassa myyntihitiksi muodostuneet traktorimönkijät ovat tarjonnassa vahvasti esillä."Näyttelyneliöiden varaukset ovat sujuneet viime vuoden tapaan todella vauhdikkaasti. Suurin osa näytteilleasettajapaikoista on jo ostettu, ja viimeisiä viedään parhaillaan. Mukana ovat kaikki merkittävimmät maahantuojat ja jälleenmyyjät", sanoo Offroad Expon näyttelykoordinaattori Jouni Vesterlund."Erityisen ilahduttavaa on ollut, että yleisön ja näytteilleasettajien toiveet sisällöstä pystyttiin huomioimaan hyvin. Mönkijöitä lisävarusteineen on nyt mukana paljon aiempaa enemmän. Yksittäisistä tuotteista traktorimönkijä on tällä hetkellä alan kuumin myyntiartikkeli."Vesterlundin mukaan myös elämyksellisyyteen on kiinnitetty paljon huomiota Offroad Expoa suunnitellessa."Messuilla on tänä vuonna muun muassa oma juontaja, joka esittelee näytteilleasettajia ja nostattaa markkinahenkeä. Messujen ohessa ajettavien supercross-kilpailujen tulosseuranta nähdään selostuksen kera näyttelyhallin puolella. Tunnelmaa on siis luvassa!", Vesterlund lupaa.Pohjoismaiden suurimmat offroad-alan messut, Tampere Offroad Expo on avoinna yleisölle 25.-27. päivä lokakuuta. Samaan aikaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään erikoisautojen X-treme Car Show sekä moottoripyöräilyn supercrossin SM-finaalit.Lisätietoa lipuista ja aikatauluista osoitteessa http://www.supercross.fi

Avatar
BadAss
Viestit: 1051
Liittynyt: To Marras 07, 2002 1:00 am
Paikkakunta: Tiger 800XC ja WR250f

Re: BM tiedoite: Tampere Offroad Expo

Viesti Kirjoittaja BadAss » La Syys 21, 2013 1:39 pm

Kävin viime vuonna, oli hyvät messut. Paljon pienemmät kuin mp-messut, mut esim. ajokamppeiden alennusprosentit oli tosi kovat. Kaveri osti mm. ajotakin enskaan -70% tarjoushinnalla.
"Huono tie, parempi mieli"

Sebas006
Viestit: 1
Liittynyt: Su Joulu 29, 2019 8:36 am

Re: BM tiedoite: Tampere Offroad Expo

Viesti Kirjoittaja Sebas006 » Su Joulu 29, 2019 8:39 am

BadAss kirjoitti:
La Syys 21, 2013 1:39 pm
Kävin viime vuonna, oli hyvät messut. Paljon pienemmät kuin mp-messut, mut esim. ajokamppeiden alennusprosentit oli tosi kovat. solution crédit locataire Kaveri osti mm. ajotakin enskaan -70% tarjoushinnalla.
Millois tuolla Tattarilla on ajovuoroja ja missä muualla jengi on ajellu täällä

Vastaa Viestiin