Kolme helppoa askelta tulla rohkeammaksi naisten kanssa

Valvojat: B1200, John, Bomber#1, ESKIL, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ, btseppo

Juanes33x
Viestit: 2
Liittynyt: Ke Kesä 19, 2019 10:54 pm

Kolme helppoa askelta tulla rohkeammaksi naisten kanssa

Viesti Kirjoittaja Juanes33x » Su Elo 25, 2019 10:34 pm

Kuva
Ujot miehet eivät ole ujoja pelkästään naisten kanssa. Itsevarmalta vaikuttavat miehet saattavat menettää itseluottamuksensa hetkessä, kun he kohtaavat ja juttelevat tietyntyyppisten ihmisten kanssa.

Me kaikki tiedämme, että on vaikeampaa keskustella naisen kanssa, johon tunnet vetoa, poikkeuksena tietenkin pomon kanssa juttelu, joka on aina haastavaa. Mutta mitä jos kerromme, että pystyt voittamaan ujoutesi, kun olet tekemisissä naisten kanssa?

Se on itse asiassa totta. Samaan tapaan kuin ihannevartalon muokkaaminen, se vaatii vain hieman työtä. Naisiin tutustuminen ei ole sen vaikeampaa kuin vaikkapa uuden harrastuksen aloittaminen. On olemassa kolme yksinkertaista keinoa, joilla voit voittaa luontaisen ujoutesi.

Askel numero 1: Keskity elekieleen

Mieli seuraa kroppaa ja kroppa seuraa mieltä. Itsensä kehittäminen ei ole enää pelkkää teoriaa, siitä on tullut tiedettä.

Kun kävelet, puhut ja seisot kuin itsevarma mies, sinusta tuleekin itsevarmempi. Ihmiset huomaavat, että sinulla on itseluottamusta, joka puolestaa vain vahvistaa itsevarmuuttasi.

Ja kun kerran olet päässyt vauhtiin, kehitys vain jatkuu jatkumistaan. Mutta miten päästä alkuun?

Aloita kropasta. Ala harjoittelemaan hyvää ryhtiä vaikka vain pari minuuttia päivässä. Seiso suorana ja kuvittele, että päästäsi lähtee naru, joka vetää sinua ylöspäin kun samalla seisot tukevasti kahdella jalalla.

Muista, miltä se tuntuu ja näyttää. Voit hetkessä kohentaa ryhtiäsi nyt kun siihen on tarvetta ja seisoa suorana.

Samanaikaisesti, älä ujostele hymyillä. Hymy ei ainoastaan saa sinua näyttämään puoleensavetävämmältä, sillä on myös todistettuja terveysvaikutuksia. Valitse vielä itsellesi sopiva ikoninen ja maskuliininen miesesikuva, kuten Burt Reynolds tai Humphrey Bogart. Kuinka he kävelevät? Yritä imitoida heidän liikkeitään.

Et ehkä tunne itseäsi itsevarmaksi ensi alkuun, mutta jos saat kroppasi tottelemaan niin mieli seuraa perässä.

Askel numero 2: Käy ulkona ihmisten kanssa, jotka tekevät vaikutuksen

Ystävämme vaikuttavat meihin, niin hyvässä kuin huonossakin, joten yritetään käyttää tätä hyödyksi. Ala viettämään enemmän aikaa sosiaalisten ihmisten kanssa, joita tunnet.

Lähde yökerhoon kavereidesi kanssa, joiden tiedät iskevän naisia. Tarkkaile kuinka he käyttäytyvät. Mene heidän kanssaan ja ole osa porukkaa. Lyhyen ajan sisällä sinulle tulee varmempi olo lähestyä naisia yksin, josta pääsemmekin siirtymään viimeiseen askeleeseemme.

Askel numero 3: Astu ulos mukavuusalueeltasi

Jos olet ujo luonteeltasi, ainut asia mikä auttaa, on astua ulos mukavuusalueeltasi. Jos haluat jutella naisten kanssa, sinun pitää alkaa tekemään sitä.

Voit aloittaa pienillä askelilla, äläkä rajoita itseäsi vain klubi tai baariympäristöön. Yritä jutella ihmisille vaikka salilla tai kahvilan jonossa.

Mitä enemmän tulet ulos kuorestasi ja juttelet ihmisille, sitä luonnollisemmalta sen tekeminen tuntuu. Pian pystyt lähestymään kauneimpia naisia ilman pelkoa.

Epäonnistuminen on matkalla väistämätöntä. Jos juttelet naiselle yökerhossa ja hän siirtyy takavasemmalle, mieti, mitä olisit voinut tehdä toisin.

Menestys ilmenee mitä erilaisimmin tavoin. Ujoille miehille, joille kanssakäyminen naisten kanssa on ollut haastavaa, jo pienet voitot ovat juhlimisen arvoisia.