Missä kikkailette ?

Valvojat: B1200, John, Bomber#1, ESKIL, Kimmo, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ, btseppo

Avatar
Villle
Viestit: 3
Liittynyt: La Syys 20, 2008 12:00 am

Missä kikkailette ?

Viesti Kirjoittaja Villle » La Syys 20, 2008 4:47 pm

Morjes, eli otsikko kertoo paljon. Missä stunttailette? Itse stunttaat lähinnä tehdas alueilla + Turussa Orikedon "Takasuoralla" joka on suljettu alue, ja tosi iso paikka harjoitella.

Avatar
Los_Bastardos
Viestit: 3295
Liittynyt: Ti Helmi 08, 2005 1:00 am
Paikkakunta: f4i

Viesti Kirjoittaja Los_Bastardos » Su Syys 21, 2008 12:25 am

Erään suuren panimon edustalla suljetulla alueella, on luvat ja kaikki :deal: Tämän kesän treenimestasta iso kiitos Raidalle ja Migulle että pääsin sekaan sohlaamaan. Alku kesästä spotti oli ihan helmi, mutta nykyään paljon soraa ja muuta paskaa. Ensi kesänä ilmeisesti spotti mennyttä kalua, uutta etsitään sitten koko talvi.

Tuntuu vaan olevan lähes mahdotonta löytää noita mestoja kilvettömälle vehkeelle. Nuo isot firmat haistattaa vitut samantien ja pienemmät kiroaa kun mopopojat on jo muutenkin pilanneet koko pihan. Kertokaas muut kokemuksianne millä valttikortilla saitte luvalliset mestat. Tuskin on keneltäkään pois jos sen kerrotte. Tarraa mopon kylkeen vai poskihoitoa toimiston perällä?
WHEN IN DOUBT THROTTLE OUT
www.lbstunts.blogspot.com

Avatar
kopebe
Viestit: 555
Liittynyt: To Kesä 26, 2008 12:00 am
Paikkakunta: honda

Viesti Kirjoittaja kopebe » Pe Syys 26, 2008 10:30 am

Luvallinen mesta on meillä täällä turussa keskellä teollisuusaluetta, noin 100m x 20m, vähän liikennettä muttei kumminkaan niin paljon että häiritsisi. Isin duuni on siinä vieressä ja sitä kauttahan se sitten saatiinkin. 8) löytyy säilytyspaikat ja kaikki.

Jontteee
Viestit: 30
Liittynyt: Su Marras 25, 2007 1:00 am
Paikkakunta: Ktm 125 Exc

Viesti Kirjoittaja Jontteee » Ti Loka 28, 2008 11:00 pm

Missäs tyypit treenaa Vantaal päi? Vähän toi rekkis käy pieneks rekkojen takii ja ne jotkut ei aina tykkää. Ja pakastamol sen verra poliisei. Onko mitää paikkaa Vantaan suunnalla.

Hevimies
Viestit: 1818
Liittynyt: Pe Marras 21, 2003 1:00 am
Paikkakunta: honbmwasauktmphzuki -945, K2 kilone

Viesti Kirjoittaja Hevimies » Su Marras 09, 2008 1:05 am

tupannut pääasiassa olemaan kaikki tie mitä alla kulkee, mutta tampereen seudulla pari "tunnettua" suoraa tullu rassailtua ees taas moneen kertaan. pieni pelko perseessä toki, kun ei aivan suljettu tie ole....

Avatar
kopebe
Viestit: 555
Liittynyt: To Kesä 26, 2008 12:00 am
Paikkakunta: honda

Viesti Kirjoittaja kopebe » Ke Kesä 24, 2009 11:05 am

Turussa Valmet-kiitolinja firma suhtautui ihan asiallisesti ku soittelin asiastani sinne. Rajattiin siitä pihalta sellainen alue missä saa sitä kumia poltella kun eivät halunneet koko aluetta mustaksi. Suljettu alue, joskin "pienehkö" (40m x 40m pers tuntumalla) soitelkaa ihmiset ja tarjoutukaa vaikka siihen tarrabisnekseen! Asiallisuus helpottaa asiaan paljon ja jos paikanpäällä vähän videolla ilmaisee, ymmärtävät vielä helpommin mistä on kyse!

^joona^
Viestit: 216
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 12:00 am
Paikkakunta: GSX-R

Viesti Kirjoittaja ^joona^ » To Kesä 25, 2009 9:24 pm

Itelläni lailinen paikka, joka on vain liian pieni ja paska asvaltti. entinen unelma spotti lähti alta. Mikroautoradan varikkoalue. Kuulemma mustia jälkiä tulee siihen asvalttiin niin menkää pois. :angry:. Ihan ku vittu niistä saatanaan rollaattoreista ei niitä sitten tule :nono:.

Avatar
pommikone
Viestit: 1522
Liittynyt: Su Huhti 16, 2006 12:00 am
Paikkakunta: ni sutii

Viesti Kirjoittaja pommikone » Pe Kesä 26, 2009 9:10 am

Yleisellä tiellä ja omalla luvalla. Saa vähän lisä jännitys kun ei tiedä koskaan missä setä sininen luuraa.
Arbeit macht frei

Avatar
kopebe
Viestit: 555
Liittynyt: To Kesä 26, 2008 12:00 am
Paikkakunta: honda

Viesti Kirjoittaja kopebe » Ma Kesä 29, 2009 3:18 pm

pommikone kirjoitti:Yleisellä tiellä ja omalla luvalla. Saa vähän lisä jännitys kun ei tiedä koskaan missä setä sininen luuraa.
:freak2:

nyytsi-man
Viestit: 34
Liittynyt: Su Huhti 06, 2008 12:00 am
Paikkakunta: Ktm 450 exc-r

Viesti Kirjoittaja nyytsi-man » Ma Kesä 29, 2009 9:50 pm

Yleisellä tiellä.

Avatar
peteee
Viestit: 133
Liittynyt: La Marras 01, 2008 1:00 am
Paikkakunta: zx6r

Viesti Kirjoittaja peteee » Ma Kesä 29, 2009 11:25 pm

Täällä päin kaikissa firmoissa on tollaset vitun aidat ympärillä, kannattaako edes yrittää soitella tollasiin firmoihin?
Eivät varmaan jaksa alkaa tulla availemaan portteja stunttaajien takia, ja tuskin noihin sähköportteihin tunnuksia/salasanoja mitä onkaan antaa?
Alkaa olla reeni mestat vähissä :(

Avatar
kopebe
Viestit: 555
Liittynyt: To Kesä 26, 2008 12:00 am
Paikkakunta: honda

Viesti Kirjoittaja kopebe » Ti Kesä 30, 2009 9:50 pm

peteee kirjoitti:Täällä päin kaikissa firmoissa on tollaset vitun aidat ympärillä...
Mulla on avain portin lukkoon josta sittemmin sisään. Firman isoilla pojilla on mun yhteystiedot ja henkilötiedot ja teoriassa vastaan "alueesta" silloin kun siellä ajan. Tämän vuoksi sain avaimen käyttööni ja tarraa jopon kylkeen..

Jos alueeltasi löytyy Moottoripyöräliikkeitä, koneistamoja, katsastus-konttoreita, autopajoja missä on isot pihat niin soittoa heti vaan! Läppäriä mukaan ja video pyörimään niin helpottaa helposti setien päätöksen tekoa! :) :deal:

Avatar
Colder
Viestit: 1317
Liittynyt: Ti Marras 01, 2005 1:00 am
Paikkakunta: Yamaha

Viesti Kirjoittaja Colder » To Heinä 02, 2009 1:12 pm

Vauhti raitoja poltellaan minne keritään, mutta ei tässäkään
kylässä/kaupungissa niitä stuntti paikkoja ihan muille jakaa oo.
Mutta mutta etsivä löytää aina jonkun pikku paikan, missä pyöritellä
rauhassa mopoa. :deal:
N.R.W
Masuuni
FB

Avatar
warkka
Viestit: 369
Liittynyt: Ti Elo 26, 2008 12:00 am
Paikkakunta: Ei ole, toistaseks

Viesti Kirjoittaja warkka » To Heinä 02, 2009 2:31 pm

Vaikken oikeen mitään osaakkaan, niin paikkaa löytyy ihan ok.

1.Haminasta lelun mikroautorata, vauhteja ei oikeestaan saa, gessillä saa 90 kovempaa ei, muuten ollaa radalta ulos. Pisin suora jotain vajaa 70m siis. 7-tie menee ihan 50m päästä, joten siinäkin uskaliaammat voi sitte hiljasena aikana vedellä jotain.
Täällä saa olla kaikista eniten rauhassa, omien kokemuksien mukaan. On jotkuu ryypiskelly rata-ajon ohessa :lol: ajeltu keskel yötä... :D Rata kyllä pikkusen turhan kapia ympyräkeuloihin ja muutenkin turhan syherö, no ehkä siinä varikkoalueen kohilla tai siinä takasuoralla jotain.
Tää rata on oikeestaan ehkä jolleen masai yms minimoto kokoselle aika sopiva, isommilla ei oikeestaan voi kun kumia poltella, hiljasina aikoin sitte voi mennä siihen seiskatielle vetelemään keuloja yms.
2.Karhulasta kymin lentokentän mikroautorata(täällä saa varoa ratamaksun kyttääjiä) en oo vielä ite törmänny onneksi. Sinne radalle viävällä tielläkin kyl aika paljon mustia rantuja on, et eipä niillä siinä kohtiaan ainakaan ratamaksuista ois, muusta metelistä ehkä. Olis paras paikka, ja eniten kävisin jossei olis ratamaksuja.
Sopii aikalailla kaikenkokosille pärrille, radalle vievä tie ei ehkä kaikkia pienellä epätasasuudellaan tyydytä.
3.Pyhtään ja Kotkan rajalla Heinsuon kaatopaikan suora, tätäkään en pahemmin tiedä valittajien osalta, no tunti pari kaatiksen sulkeutumisen jälkeen kelpaa mennä. Ei luulis ketään sillon olevan.
Täällä kelpaa kans vedellä vähän millä tahansa, siinä suoran päässä kun on sitten se ihan kaatiksen oma portti niin siinä "kääntöpaikalla" ennen porttia voi olla lasia yms roinaa, hiekkaa ainakin. Ite suoralla ei taas oo yleensä mitään, pientä töyssyä tälläkin suoralla paikoitellen.Sit on niitä joitaa muitaki pikku teollisuus alueita yms pikku suoria ( niitä salaisia, et saan jossaaan olla ihan rauhassa nolaamatta itseeni :D +ilman gyitä ja muita mulkkuja). Ja yks vähän pitempi huonokuntosella asvaltilla oleva sammaleinen, risuja ja hiekkaa paljon omaava melko mettän keskellä oleva suora (saispa harjakoneen käymään siinä). Niitä muita ees jaksa luetella. Noi kolme laitoin kun tulee niissä eniten pyörittyä.
Ja noissa kolmessa ei haittais vaikka tuliskin muutakin porukkaa myös paikalle, taino joskus se vituttaa kyllä, riippuu porukasta. Mopo ja piikkityypit on jo aikalailla vallannu tota kymin kenttää joinakin iltoina, et ei sinne enään kehtais mennä kun hypersuperturbobusalla ja et osais keulia niin pitkälle kuin kuski/pyörä kestää, ja muuta sellasta. Muuten nauretaan pihalle, pitäis niinkun olla heti seppä syntyessään :nono:

Avatar
Hariz
Viestit: 414
Liittynyt: La Elo 11, 2007 12:00 am
Paikkakunta: Stunt F4i

Viesti Kirjoittaja Hariz » Pe Heinä 03, 2009 10:14 pm

Reenasin hautuumaan parkkipaikalla piikillä 2 kesää, eka kesänä sai olla rauhassa, toisena kesänä tuli sanomista talkkarilta ja syksyllä se otti kaverin kilven ylös kun oltiin kuvaamassa. Se otti kilven numeron ylös ja soitti kytille. Kytät ei kumminkaan voineet mitään todistaa. Mutta nyt tuota paikkaa valvotaan kokoajan, heti ku kytät näkee että siellä joku reenii niin se on 50-150e sakkoa ja kortti pois. Vitun hyvä spotti oli, eikä ees ketään oikeesti haitannu jos tuolla kikkaili. Noh, tänä keväänä olin saamassa vielä parempaa spottia, L-mallinen parkkipaikka, jossa on 100m x 80m tasanen parkkialue ja noin 250m suora. Luvat oli jo alueen omistajalta ja muutkin jutut kunnossa. Niin, eiköhän kytät ala selittämään että jokaisella portilla pitää olla isot portit ja jokaiselle portille pitää olla oma vahti ja kaiken huipuksi sanovat että pitää olla ympäristöluvat, kun kerran moottoriurheilulajista kyse... Että semmosta täällä, tänä kesänä oon käyny pari kertaa vanhalla spotilla, ei sielläkään enään voi oikeen reeniä, kun ei voi keskittyä, kokoajan pitää vilkuilla olan yli ettei kyttiä tule... :(

Vastaa Viestiin