Stunt Riding, missä mennään?

Valvojat: B1200, John, Bomber#1, ESKIL, Kimmo, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ, btseppo

Vastaa Viestiin
Avatar
-Ape-
Viestit: 2153
Liittynyt: La Tammi 15, 2005 1:00 am
Paikkakunta: Läjä romuja.

Viesti Kirjoittaja -Ape- » Pe Joulu 09, 2005 10:45 am

jacka kirjoitti:
Willik kirjoitti: ja muusta sellaisesta pyörän "raiskaamisesta" mitä ei ikinä viitsi omalla armaalle mopolle tehdä.
Nyt poika olet väärässä osastossa...Mikään ei ole niin hienoa kun antaa koneelle kunnolla sikaa!!! Se on tehty siihen. Ja jos ei kestä niin VOI VOI....Sitten korjataan. Kunhan yleisöllä on hauskaa. Ainiin ja tietysti itsellä. :wavey:
Yhdyn Jackaan. :upto:
Yarr!
"Kun lopulta kuolen, toivon että elämästäni saisi tehtyä todella viihdyttävän kirjan tai elokuvan."

Avatar
Willik
Viestit: 325
Liittynyt: Ma Elo 27, 2001 12:00 am
Paikkakunta: 1000rr

Viesti Kirjoittaja Willik » Pe Joulu 09, 2005 7:55 pm

Poika nostaa lompakon otsalle ja miettii kahdesti, että kannattiko...
Ennemmin nautiskelee pyörän kanssa sikailusta, kuin pyörälle sian syöttämisestä.
Väärä osasto, ehkä niin...
Gotham Squad
Acme Motorsport

Avatar
jaket
Viestit: 2709
Liittynyt: Ti Touko 18, 2004 12:00 am
Paikkakunta: SPEED3 1050 & thunderace

Viesti Kirjoittaja jaket » La Joulu 10, 2005 12:00 am

rajoitin on tehtaalla laitettu sopivaan kohtaan. kyllä se sen kestää. Japanin pojat on testannut. :wavey:
Sportbike is a amplifier for stupidity. One bad idea turns into fatality very fast.
------------------

StuntMarko
Viestit: 51
Liittynyt: Ma Elo 02, 2004 12:00 am
Paikkakunta: Honda CBR600RR-06, Honda CRF450R-10

Viesti Kirjoittaja StuntMarko » To Maalis 02, 2006 3:21 pm

Ajattelin esittää oman näkemyksen aiheeseen. Jos sellanen sallitaan??? :-?
Tuolla alussa keskulteltiin siitä mihin suuntaan stuntridinkia tulisi viedä?
Tottakai tekniseen suuntaan ja parhaat pisteet kuskille joka monipuolisuudellaan on sen ansainnut.Sillä jätkin motivaatio säilyy ja maailman huiput saavutetaan. Mutta unohtamatta asiaa,jonka moni on unohtanut matkanvarrella. Kuka loppujen lopuksi maksaa kisoista+palkinnoista aiheutuvat kustannukset (viitaten Leq) NO YLEISÖ!!!! Eli ei saisi unohtaa yleisön mielipidettä,joka mun mielestä on Helvetin tärkeä.Ei sillä että annetaan yleisön vaikuttaa tuomarointiin,vaan annetaan sille sitä mitä se kuitenkin loppupelissä on tullu hakeen. VAUHTIA JA VAARAA esim. FMX tripille, kun on kehitetty nopeasti kasattavat hyppyrit+alastulo

Miksi on unohdettu kisoista kokonaan niin sanottu B-kuski kisa????Ilmottautumismaksu vaikka 30e ja potti jaetaan palkintoina. Veikkaan että vois toimia.(ei lisenssi kuskeille)
Oli muutamana vuonna mukana ja aina takuu varma juttu.Yleisölle tarjoiltiin vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Oman kylän pojat ja tytöt päästettiin valloilleen. Muistatteko esim. Oulu? Voi,Voi mitä touhua.Ihme ettei kukaan loukkaantunu.
Tämä vaan oman kokemuksen mukaan(vaan 129 keikkaa kaudella),mitä enemmän lippailee tai mokailee,niin saa pirkka perus suomalaisen heräämään ja kannustamaan.

Sekin pisti silmään että joku puhui ympyröiden tylsyydestä!!! Mitä vit..... sanon minä. Kolme vuotta sitten oli tasan 1 kuljettaja, joka Suomessa hallitsi tämän ja se oli Joni. Kaikki oli sitä mieltä että toi on pakko oppia. Ja vielä se että yleisö ei ymmärrä trikin vaikeutta, jos siihen lisätään joku combo. Epäilisin kisayleisön olevan 80%:sti asian jollain tavalla perehtynyt. Haaste onkin mielestäni siinä josta Lequ jo puhui. Miten saada se pirkka perusjuntti katsomoon??

Meillä on huomattu, että pelkästään burniksilla saa hyvät aploodit, tekee sen sitten autolla tai pyörällä. Mutta taas pyörätemppujen osalta pienet variaatioerot jää huomaamatta peruskatsojalta. Meillä se on pelkästään showta ja annetaan yleisölle mitä se on tullu hakemaan.Meillä yleisö koostuu 80%:sti normaalista kengän kuluttajasta.

Saksan messuilla olleet varmaan muistaa Britti orkesterin,jolla oli kyllä hurjan näköistä menoa!! Mua ainakin oikeesti pelotti ihan helv... Olin vielä tripillä kuvaamassa josta näki kyllä liikaakin. Katsomo oli ihan villinä ja huusi ja vihelsi täysiä. Vielä sunnuntainakin pikku rapulassa porukka jakso kannustaa Brittihemmoja.

Kiinnostava kommentti Fourilta. Miten vetää vauhti burnista kun yleisö on aidattu ympäri esitysalueen!!! Voi hyvänen aika sentää!
Eihän nyt päädyissä saa olla katsojia. Hyvä esimerkki saatiin nähdä Stuntwarssien videolta,kun pyörä lähtee lapasesta ja menee minne sattuu. Täytyishän kilpailioiden puuttua asiaa jo kuljettaja kokouksessa ja jättää turvaetäisyys päätyihin. Tosin tämä on yleistä Suomen ulkopuolella. Onhan se tietysti perustelu että tämän päivän ammattikuskit hallitsevat laitteensa ja tietää mihin se haluaa sen kanssa mennä. Mutta kuinka otetaan huomion tekninen vika? Toista se on meikäläisen joka vetelee pressuista läpi ja välillä törmilee linja-autoon (kuten Lahdessa), kun tulee yritettyä jotain melkein mahdotonta näille taidoille.On pakko olla joku paikka minne mennä kaatumaan. Mutta olet Four oikeassa,että show ja stuntriding on kaksi eri asiaa. Kisoissa jätkät yrittää 110% ja saattaa jopa paskoa laitteensa. Keskittyessä täysillä johonki trikkiin ei millään voi hymyillä samalla yleisölle. :mad: Kun taas showssa otetaan ensisiasesti yleisö huomioon, joka on taas om taiteenlaji :P

Olisko mahdollista laittaa kisoihin oma luokka,jossa saisi vetää avustajan kanssa tai niin sanottu täysin vapaa ohjelma??? Ehkä setin pituuskin voisi ola hieman pidempi.Yleisölle äänivalta ja palkinnoksi mainetta ja kunniaa

Empä ole koskaan kirjottanu näin paljoo kerralla. Huh huh kun on hiki ja hengästyttää. Toivottavasti tästä oli edes jotain hyötyä. Toivon myös että en loukannut ketään ja jos loukkasin niin :(

Toivon myös hyvää jatkoa liiton saralle!! Hyvä jätkät!!!!

Marko

Avatar
smoto
Viestit: 243
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2003 12:00 am
Paikkakunta: kottarainen

Viesti Kirjoittaja smoto » La Maalis 11, 2006 6:19 pm

Oli muutamana vuonna mukana ja aina takuu varma juttu.Yleisölle tarjoiltiin vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Oman kylän pojat ja tytöt päästettiin valloilleen. Muistatteko esim. Oulu? Voi,Voi mitä touhua.Ihme ettei kukaan loukkaantunu. (lainaus)

Tuo kyseinen oulun b-nighti oli todella hyvä tapahtuma tuli itekkin käytyä silloisella tt600 supermotolla siellä ja mittariin kertyi n.600km. mutta kannatti käydä harmitti vain kun ei ite tullut osallistuttua yleisö kisaan, kun piti pyörällä päästä vielä kotiinkin... mutta tuo tapahtuma olisi vuosittaisen järjestämisen arvoinen, siellä oli hyvä meininki...ja oli joku tapahtuma vähä pohjoisemmassakin.
:eek:
whazz up!!!!

Avatar
BadAss
Viestit: 1051
Liittynyt: To Marras 07, 2002 1:00 am
Paikkakunta: Tiger 800XC ja WR250f

Viesti Kirjoittaja BadAss » La Maalis 11, 2006 10:39 pm

jaket kirjoitti:rajoitin on tehtaalla laitettu sopivaan kohtaan. kyllä se sen kestää. Japanin pojat on testannut. :wavey:
Ajetaanhan partakoneellakin aina täysiä ja se kestää.
"Huono tie, parempi mieli"

Vastaa Viestiin