Ympyr

Valvojat: B1200, John, Bomber#1, ESKIL, Kimmo, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ, btseppo

Avatar
kawa6r
Viestit: 1623
Liittynyt: To Huhti 04, 2002 12:00 am
Paikkakunta: 2-kilpinen
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kawa6r » Ke Marras 03, 2004 7:59 pm

Jukka85 kirjoitti:Got it! Thank you :cool: Pitääkin huomenissa katsella tuo pensan tulo. Jos on puola mennyt niin olikos niitä olemassa jotain sellaisia malleja, jotka voimistaa kipinää entisestään? Ja jotta minkähän hintaisia? Niin ja vuotaa vettä öljyn sekaan, koska koppaan syöpynyt reikä. Mistähän kannattaisi kysellä uutta koppaa? Niin ja mistä saisin uuden neulan vakio mikuni karpuraattoriin? Tarkoitan sitä luistin neulaa. En neulaventtiiliä.
joo letku irti ja hana auki, jos tulee kivasti bensaa niin sitten voi olla vielä se neulaventtiili täynnä paskaa, siis ei se sliidin neula vaan kohon.

puola ja sähköt on helpoin kokeilla jos saa osia jostain samallaisesta vessasta lainaks, muuten joutuu mittailemaan ja hommaamaan niitä mittaus arvoja jostain. plah, varmaan maahantuojalta.

mulla oli cr125 -90 ja siinä oli joku neropatti laittanut kupari niitin vesipumpun vuotoreijän tukkeeksi, ja saanut aikaan sähkökemiallisen korroosion ketterästi ja koko vesipumpun alue oli pois syöpynyt, korjasin tämän kauhean tuhon kunnon rakenneliimalla. JA TOIMII ! putsasin kyllä ihan lasikuulapuhalluksella ja kunnon rasvanpoistoilla.

siinä vesipumpussa on sellanen vesi/öljy stefa joka saattaa alkaa vuotamaan. Vuoto on helppo huomata lohkoon poratusta reijästä. Jos reijästä valuu vettä on stefa rikki. Joskus on joku erehtynyt tätä vuodon ilmaisu reikää luulemaan lohkossa olevaksi halkeamaksi.
kun asennat stefat otathan huomioon että toinen puoli on vedelle ja toinen öljylle. Ja akselin on hyvä olla sileä.

ainiin jos stefa on todella rikki on sillon mahdollista että öljyt ja vedet menee sekasin, varsinkin jos joku nero on sen reijän jossain (myynti) vaiheeessa tukkinut jollain.

klip klop

Avatar
stabi
Viestit: 49
Liittynyt: Ke Loka 06, 2004 12:00 am
Paikkakunta: KTM

Viesti Kirjoittaja stabi » Ke Marras 03, 2004 9:37 pm

Ja tohon pyörään noita varaosia kantsii kysyy suitzamanilta. http://www.nic.fi/~suitza

Turpis
Viestit: 334
Liittynyt: Su Touko 30, 2004 12:00 am
Paikkakunta: KTM 525 SM

Viesti Kirjoittaja Turpis » To Marras 04, 2004 8:35 pm

Jukka85 kirjoitti:Jees, tänks! Ei pystyny tänään harjoittelemaan kun cr teki temput. Toimi vähän aikaa hyvin (paitsi tyhjäkäynti katosi) , mutta sitten sammui. Odottelin pikkuhetken ja taas käyntiin ja sama uudestaan. Mikähän mahtas olla vialla? Joku 2-t guru (Georg?) voisi valottaa mikä voisi seeärrääni vaivata? Vuosimallihan oli 86 :cool:
Mä uskaltaisin veikata että tossa on vaan tulppa paskana tai likanen.

Avatar
Jukka85
Viestit: 1627
Liittynyt: Ma Loka 13, 2003 12:00 am
Paikkakunta: Japanian pimmee puoli

Viesti Kirjoittaja Jukka85 » Ke Marras 10, 2004 4:56 pm

Oikeastaan olitte kaikki osittain oikeassa. Kaasari oli täynnä paskaa ja jostain (pakoputkesta :freak: ) lenteli mömmöä tulpan päälle. Nyt on kaasari puhdas ja vesitiivis tulpanhattu ja toimii kuin unelma:) Oisko jollain muuten myydä jotain hienoa ja halpaa tuplavalohässäkkää tahi maskia geeässään?

Vastaa Viestiin