Kawasaki pyysi apua Bomber Magazinen lukijoilta, kuinka uusi katu-uskottava Z650 saataisiin todelliseen pommituskuosiin. 


Tällä kertaa tarkoituksena ei ole tehdä mitään ikuisuusprojektia, vaan värityksen päivityksellä ja pienillä muutoksilla saada Kawasaki näyttämään siltä, että se todella erottuu massasta Bomber-illoissa. 

Niinpä päätimme yhdessä Bomber Magazinen ja Kawasakin kanssa järjestää jälleen kilpailun, jossa lehden lukijat voivat päästää taiteelliset ja visuaaliset kykynsä esille.

Kilpailuehdotukset voivat olla paperille piirrettyjä piirustuksia tai Photoshopilla tai muilla ohjelmilla tehtyjä luonnoksia, jotka voi skannata ja postittaa tai meilata toimituksemme osoitteeseen. 
Voit myös osallistua somessa postaamalla luonnoksesi LINKIN takaa löytyvän tapahtuman seinälle. 

Kilpailuluonnoksen reunaehtoina on, että projektissa pitää käyttää näitä pyörän alkuperäisiä osia: moottori, vanteet, jarrut, etu- ja takaiskarit ja tankki.

Kilpailu päättyy 10.2.2017. Parhaat luonnokset esitellään Bomber Magazine numerossa 2/2017 ja parhaat luonnokset tietenkin palkitaan kunnon palkinnoilla.

Palkinnot:

1. Jos voittajaluonnoksen tehnyt henkilö on täysi-ikäinen ja omistaa A2 tai rajattoman A-kortin, saa hän kyseisen Kawasaki Z650 -pyörän kahdeksi viikoksi käyttöönsä sekä Racing Green Kawasaki-hupparin.

2. Toiseksi tullut luonnoksen tekijä voittaa Kawasaki Z650 -pyörän viikoksi käyttöönsä sekä Racing Green Kawasaki-hupparin.

3. Kolmanneksi tullut voittaa Racing Green Kawasaki T-paidan.

Nyt kaikki kipin kapin luonnostelemaan ja osallistumaan kisaan!

Luonnoksia voi lähettää: 
Bomber Magazine/ Kawasaki Z650 Design-kilpailu
Pulttitie 16
00880 Helsinki

tai meilitse(alle 10mb): This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.m

Osallistu Bomber Magazine lukijakyselyyn!

lukijakysely

FacebookTwitterDiggGoogle BookmarksShare on Google+