... "Varokaa huijareita!" - Topic...

Valvoja: ESKIL

Vastaa Viestiin
Avatar
M4ketech
Viestit: 290
Liittynyt: Pe Touko 01, 2009 12:00 am
Paikkakunta: Ei ole :/

Viesti Kirjoittaja M4ketech » Ti Touko 10, 2011 3:36 pm

Pansu kirjoitti:
M4ketech kirjoitti:Naurattaa kyllä itseäkin, Palkka tuli väärään aikaa ja laskin että voin rahat tuhlata vappuna. Laitoin eilen (ma) postiin ja nyt ollaan heti niin vihasia kuin unohdin laittaa eilen seurantakoodin.

Hätähousuja näyttää olevan.

Pahoittelen että ryyppäsin rahat vappuna ja ajattelin palkasta laittaa tulemaan mutta piti palkkaturvasta asti hakea.

E: myin myös ajokengät ja autostereot samaa aikaa, kaikki maksoivat samaa aikaa kuin sinä, eikä kukaan ole poliisille menossa tekemään ilmoitusta vaan odottavat rauhassa eikä vedä hernettä nenään, paitsi sinä.
Sun paska selityksiä tässä on kuunneltu jo toista viikkoa, joten miksi pitäisi uskoa mitään mitä selität? Mikäs ihmeen palkka se viikonloppuna tulee?


Ja joo, olen lukenut tämän sankarin tarinat, eikä voisi vähempää jotkut kaasut kiinnostaa. Täällä päässä kun on se kaveri, kenen takia tuollaiset velliperseet hommaa noita ettei henki pakenis.
Palkka näkyi eilen aamulla tilillä, ja ajokengät osti gsxraptor eikä ole mitään valittanut ettei näy. mokasin siinä kun en vienyt suoraan postiin kun rahat näkyi tilillä, pahoittelen sitä. Eikös jokainen tee virheitä?

Avatar
thelittleone
Viestit: 1482
Liittynyt: Pe Huhti 14, 2006 12:00 am
Paikkakunta: 1040cc jossa ahdin määrää tahdin

Viesti Kirjoittaja thelittleone » Ti Touko 10, 2011 3:37 pm

CFH kirjoitti:
thelittleone kirjoitti: :lol: :lol: :lol:...kuka Helsinkiläinen tuonne Itä-Helsinkiin uskaltaa edes mennä kun se noin hurja paikka on...
Mähän asun itäisessä kaupungin osassa. Uskallatko tulla käymään kahvilla :deal: :deal:
En taida :lol: ...viime kesänä hain Heebon ja pari muuta moottoripyöräilijää sieltäpäin niin veri se oli sielläkin lentänyt :deal:

Edit:Tähän asiaan vielä sen verran että myin Degaukselle muutamia kuukausia sitten projektori-valot ja sattuin niin ikävästi että jälkikasvu sai vesirokon ja oli hiukka vaikeaa päästä käymään MH:lla viemään pakettia mutta sitkeästi jaksoi kaveri odotella valojaan. Terveisiä vaan sinne Itä-Suomeen sitkeästä odottelusta.
Omat kaupat on yleensä toimineet kun junan vessa tällä foorumilla ilman ongelmia.
Viimeksi muokannut thelittleone, Ti Touko 10, 2011 3:43 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
gsxraptor
Viestit: 862
Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 12:00 am

Viesti Kirjoittaja gsxraptor » Ti Touko 10, 2011 3:42 pm

jonkun verran kauppaa tehty M4ketech:in kanssa eikä ole valittamista ollut vaikka joskus toimitus kestänytkin pari viikkoa kauemmin.

Pansu
Viestit: 528
Liittynyt: Ti Touko 10, 2005 12:00 am
Paikkakunta: Onhan noita..ollu

Viesti Kirjoittaja Pansu » Ti Touko 10, 2011 3:56 pm

M4ketech kirjoitti:Palkka näkyi eilen aamulla tilillä, ja ajokengät osti gsxraptor eikä ole mitään valittanut ettei näy. mokasin siinä kun en vienyt suoraan postiin kun rahat näkyi tilillä, pahoittelen sitä. Eikös jokainen tee virheitä?
Valheita ja selityksiä selitysten perään. Sanoit sunnuntaina että "sain vihdoinkin palkan tilille asti", mutta nyt se näkyikin maanantaina, jep jep.
Vapun jälkeen sulla oli viikko aikaa lähettää, sanoit vieväsi kolikot postiin että saat postitettua, näin ei vain tapahtunut.
Sanot vieneesi paketin eilen postiin, mutta seurantanumeroa et voi antaa, kun en kuulema jaksa hakea lappua autosta, jep jep. Siis mitä vittua, voisit rauhoittaa tilannetta koodilla, mutta et jaksa. Kuinka vitun vajaa pitää olla?

Nämä mitään virheitä ole, pelkkää idiootin toimintaa ja toivon mukaan kukaan ei erehdy enää sulle rahoja tilille laittamaan. Joku päivähän sä vielä saat älynväläyksen ja päätät alkaa tienaamaan tulos näillä näkymättömillä tuotteilla, ellei se jo tapahtunut.

Seuraavaksi posti on varmaan hävittänyt paketin?

Näitä paskahousujen selittelyitä olen tässä vuosien varrella seurannut useammalla eri foorumilla ja tässä on perus esimerkki kaverista mikä olisi pitänyt laskea lakanoille.
Ja se että vätys on joskus saanut kaupat hoidettua ei kerro hevon vittua, lukekaa vaikka case Betray, kaveri joka tekee useiden satojen kauppoja, mutta sitten joskus unohtaa lähettää tavaran.

Avatar
M4ketech
Viestit: 290
Liittynyt: Pe Touko 01, 2009 12:00 am
Paikkakunta: Ei ole :/

Viesti Kirjoittaja M4ketech » Ti Touko 10, 2011 3:57 pm

No seurantakoodin saat tänään illalla, soitin jo kaverille missä helvetissä se menee sen auton kanssa. Taino tehdään niin että laitan koodin sitten suoraan liikenteestä kännyl.

Pansu
Viestit: 528
Liittynyt: Ti Touko 10, 2005 12:00 am
Paikkakunta: Onhan noita..ollu

Viesti Kirjoittaja Pansu » Ti Touko 10, 2011 6:41 pm

M4ketech kirjoitti:No seurantakoodin saat tänään illalla, soitin jo kaverille missä helvetissä se menee sen auton kanssa. Taino tehdään niin että laitan koodin sitten suoraan liikenteestä kännyl.
Kävin postissa kyselemässä ja paketti löytyi. Tyhjään pahvilaatikkoon navi viskattu muiden rojujen kanssa kolisemaan, olisit nyt edes ilmaiseen sanomalehteen vähän kääräissyt, mutta näytti tuo nyt ainakin käyntiin lähtevän.
Toivottavasti otit sen verran opiksi, että tajuat ettei näin näitä kauppoja hoideta.

Case closed.

Avatar
Degaus
Viestit: 220
Liittynyt: Ke Heinä 22, 2009 12:00 am
Paikkakunta: pc31 & sc33

Viesti Kirjoittaja Degaus » Ti Touko 17, 2011 1:23 pm

thelittleone kirjoitti:
CFH kirjoitti:
thelittleone kirjoitti: :lol: :lol: :lol:...kuka Helsinkiläinen tuonne Itä-Helsinkiin uskaltaa edes mennä kun se noin hurja paikka on...
Mähän asun itäisessä kaupungin osassa. Uskallatko tulla käymään kahvilla :deal: :deal:
En taida :lol: ...viime kesänä hain Heebon ja pari muuta moottoripyöräilijää sieltäpäin niin veri se oli sielläkin lentänyt :deal:

Edit:Tähän asiaan vielä sen verran että myin Degaukselle muutamia kuukausia sitten projektori-valot ja sattuin niin ikävästi että jälkikasvu sai vesirokon ja oli hiukka vaikeaa päästä käymään MH:lla viemään pakettia mutta sitkeästi jaksoi kaveri odotella valojaan. Terveisiä vaan sinne Itä-Suomeen sitkeästä odottelusta.
Omat kaupat on yleensä toimineet kun junan vessa tällä foorumilla ilman ongelmia.
Kyllähän niitä paketteja jaksaa ootella, ja jos ei tule siinä ajassa kun on sovittu niin saahan sitä sitten kysyä mikä maksaa.. Taisin kyselläkkin jo sillon missä ne on menossa, ja kun tulee järkevä selitys niin eihän siinä mitään.

Ja ne valotki tuli vaan ostettua, jos joskus johonkin kävis kun halvalla sai.. Pölyttyy tallissa siis.. :D

Itse tehnyt kyllä foorumin kautta vain hyviä kauppoja toistaiseksi, tosin aina epäilyttää vähän nämä "Yhden viestin" käyttäjät..

miik

Justin

Viesti Kirjoittaja miik » Su Kesä 05, 2011 1:04 am

igh quality guidelines is actually elevated in order to 5% through IRDA For instance in the event that Rs twenty five 000 is actually taken care of the actual plan http://www.askweddingdress.com/wedding-dresses.html this should obtain Rs 1 twenty five 000 because insurance coverage protection The actual high quality is actually payoff in the taxes load below area 80c only if this will get 5 occasions extra insurance coverage protection However http://www.askweddingdress.com/wedding- ... esses.html for the entire insurancecoverage protection just 20% associated with taxes payoff is actually provided For instance for those who have used an insurance policy of 1 lakh you're going to get Rs http://www.askweddingdress.com/mother-o ... esses.html 20 000 just because taxes payoff http://www.askweddingdress.com To who it's helpful This service is advantageous in order to those people who are not able to spend the actual annual high quality people who don't have regular earnings as well as for individuals who fall short to consider renewals when they tend to be hectic within their moving work These folks may take the total amount as well as make use of with regard to insurance coverage a

miik

dale

Viesti Kirjoittaja miik » Su Kesä 05, 2011 1:06 am

$1 699 as well as US$2 http://www.askweddingdress.com/flower-girl-dresses.html 899 respectively and therefore are planned with regard to pany release within 06 08 Each versions possess built in HQV digesting know how http://www.askweddingdress.com/wedding-dresses.html http://www.askweddingdress.com that assists improve display quality The larger Vizio plasma TELEVISION includes a indigenous quality associated with 1080p small a person's choice is actually pegged from 720p Plasma Televisions which can be higher slimmer much more energy environmentally friendly with greater display quality that are the actual design this season http://www.askweddingdress.com/wedding- ... dress.html Not really a bad exhibiting whatsoever We will observe exactly what plasma tv producers will likely be developing along with for that home theatre marketplace following 12 several weeks from CES '09 The actual 1080p plasma high definition tv is preferable to the conventional tv and provide a person the knowledge associated with house theater in the conveniences of the family room along with pleasure Are you searching for the very best offer upon 1080p plasma high definition tv Go to 1080p plasma high definit

jr86
Viestit: 4
Liittynyt: Ti Touko 31, 2011 12:00 am

Viesti Kirjoittaja jr86 » Su Kesä 05, 2011 11:42 pm

En lukenut kaikkia sivuja tästä topicista eli en tiiä onko joku maininnut jo että Nettimotossa on ulkomaalasia taas "myymässä pyöriä". Eli huomaa siitä että saattaa olla joku yli 2000 vuosimallin pärrä jollain alle 2000€:n hinnalla, vastaa englanniksi, sanoo pyörän olevan miehensä joka joutui lähtemään Irakiin tms ja tämä vaimo myy pyörän pois. Pyörä luonnollisesti viety Englantiin jonne he ovat muuttaneet Suomesta. Pyörä on rekisteröity Suomeen jonka takia kukaan ei halua ostaa sitä briteissä ja plaa plaa muuta selitystä :D Yritin kysellä että paljon hyö saavat palkkaa tosta paskaduunistaan :D

Avatar
cybress
Viestit: 3027
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 1:00 am

Viesti Kirjoittaja cybress » La Syys 17, 2011 5:01 pm

eli tämmönen kaveri kauppaa olematonta tavaraa , geebee nicillä,

pyytää rahat etu käteen...

puh:0465522774, ilmeisesti pre-paid liittymä, koska eniro ei anna mitään haulle..

Avatar
thelittleone
Viestit: 1482
Liittynyt: Pe Huhti 14, 2006 12:00 am
Paikkakunta: 1040cc jossa ahdin määrää tahdin

Viesti Kirjoittaja thelittleone » La Syys 17, 2011 9:41 pm

cybress kirjoitti:eli tämmönen kaveri kauppaa olematonta tavaraa , geebee nicillä,

pyytää rahat etu käteen...

puh:0465522774, ilmeisesti pre-paid liittymä, koska eniro ei anna mitään haulle..
Nimiä tiskiin vaan jos on... :angry:

Avatar
Piedro
Viestit: 269
Liittynyt: Su Marras 15, 2009 1:00 am
Paikkakunta: GSX1300RT

Viesti Kirjoittaja Piedro » La Syys 17, 2011 10:05 pm

thelittleone kirjoitti:
cybress kirjoitti:eli tämmönen kaveri kauppaa olematonta tavaraa , geebee nicillä,

pyytää rahat etu käteen...

puh:0465522774, ilmeisesti pre-paid liittymä, koska eniro ei anna mitään haulle..
Nimiä tiskiin vaan jos on... :angry:
Mulla on nimi ja tilinumero tiedossa...katotaan nyt tuleeko pakettia koskaan, sattu nimittäin mulle tämä tapaus. Porissa ilmeisesti vaikuttaa

Avatar
cybress
Viestit: 3027
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 1:00 am

Viesti Kirjoittaja cybress » Su Syys 18, 2011 1:48 am

Piedro kirjoitti:
thelittleone kirjoitti:
cybress kirjoitti:eli tämmönen kaveri kauppaa olematonta tavaraa , geebee nicillä,

pyytää rahat etu käteen...

puh:0465522774, ilmeisesti pre-paid liittymä, koska eniro ei anna mitään haulle..
Nimiä tiskiin vaan jos on... :angry:
Mulla on nimi ja tilinumero tiedossa...katotaan nyt tuleeko pakettia koskaan, sattu nimittäin mulle tämä tapaus. Porissa ilmeisesti vaikuttaa

oot kohta reilu 2 viikkoa odottanu,ei tule....

[juhis]
Viestit: 14
Liittynyt: Pe Elo 26, 2005 12:00 am
Paikkakunta: 636

Viesti Kirjoittaja [juhis] » Su Syys 18, 2011 9:57 pm

Laitetaas tännekkin tietoa tästä rovaniemen kaverista joka myy olematonta tavaraa, ennakko maksut tälle kelpaa hyvin ja tekaistuja maksu kuitteja lähettelee sähköpostiin.

Tässä jotain kyseisestä kaverista

http://www.dnsf.org/forum/index.php?top ... #msg738592

Näyttää löytyvän ainakin autohifi puolelta ilmoitus rovaniemeltä nimellä juha ylinampa, numerolla 0445201056 !

Vastaa Viestiin