Mito

Valvojat: ESKIL, btseppo

-Monkey-
Viestit: 25
Liittynyt: Pe Kesä 25, 2010 12:00 am
Paikkakunta: V2

Viesti Kirjoittaja -Monkey- » Ma Loka 10, 2011 11:08 pm

Joh, no ensinnäki nyt toho kuussatku hommaan ni on tullu ajettuu ihan tarpeeks ilman korttia eikä tällä hetkellä kiinnosta se homma taas yhtään + se että kylillä tommonen ei tuu toimimaan kun kaikki kummiski tietää ettei oo sitä 18v. Nii ja kyl tuos ajelin kesällä 750 suzukilla jonkun verran ja toistaseksi toi piikki on itelle ihan mieleen varsinkin tuo virittäminen tuo siihen hieman maustetta lisää sekä se ainainen tarve sille kisailulle että kenellä on tehokkain kevari.

Jos nyt päästän niihin tehoihin kun on tarkotus ni kyllä pitäs jaksaa yksi kesä ajella vielä. Niistä svinginjatkoista, no miten tän nyt selitän ettei kaikki kuole hilpeyteen ruutujensa eessä. ne tuskimpa on jäämässä kesäksi, ehkä sitä varten vaan jos tän sais vietyy johki näyttelyyn. Mutta kyllähän ton pitäs sutii niillä jatkoilla aika hyvin kun sutii nytkin:D. Mutta sen takia noi jatkot on tuskimpa jäämässä kun toi keuliminen on yks aika tärkeä osa siihen että viihtyy ton pyörän päällä. Ja tämä myös keulii siis nyt, pari infinity rideriakin oli sitä agalla todistamassa:D.

Sitten tohon ekaan rakenteluun ja siihen että antaa nuorten tehä virheensä. En oikeen usko että tässä mitää virhettä oon tekemässä kun kummiskin tämmössestä projektista oon haaveillu ja hussen myin sen takia melko pilkka hintaan pois ja muutenkin jaksan harvoin ajella yhellä pyörällä pitkään. Kummiski moton jälkee alko taas haluttaa nakupyörää ja semmossen hommassin tavotteeksi asettin et sais kulkea sen 150 ja keulii. Ja kyllähän se keulii noillakin väleillä ihan hyvin.

Joo siis tähän on tulossa lyhyemmät välit kun nyt ei jaksa vetää ees kutosella ja vaihteita kuitenkin löytyy se 7. Mutta myös tehoreserviä on luvassa jos nyt saan muitten osien lisäksi sen pytyn kun ois tarkotus.

Hyvä että joku ees ymmärtää mua tän projektin kanssa :firing: .

Sit vie kuvia niistä ekoista projekteista.


Kuva
Kuva
Kuva
tuli tossa keväällä testattua kerran jo tämmöstä kyykkyä(ei kyl ollu projektina)
Kuva
Kuva

E: sori ku postasin mopojen kuvia tälle foorumille :blah:

Avatar
Lolletroo
Viestit: 50
Liittynyt: Ma Heinä 25, 2011 12:00 am
Paikkakunta: R6

Viesti Kirjoittaja Lolletroo » Ti Loka 11, 2011 12:01 am

Omaan silmään oikein miellyttävän näkösiä vehkeitä oot rakennellu :wavey: ! Tota hussea mototissakin seurailin ja eihän kaikessa aina tarvi täyttä järkeä mukana olla kuhan on hauskaa. :D
Viimeksi muokannut Lolletroo, Ti Loka 11, 2011 3:54 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
P.D
Viestit: 183
Liittynyt: La Elo 28, 2004 12:00 am
Paikkakunta: Z110J

Viesti Kirjoittaja P.D » Ti Loka 11, 2011 8:15 am

Wtf?? :freak:

Vastaa Viestiin