Multippeliskleroosi / sirppisolusairaus / syöpä / parannuskeino käytettävissä

Valvojat: LEQ, John, ESKIL

matteo1
Viestit: 1
Liittynyt: La Syys 05, 2020 3:10 am

Multippeliskleroosi / sirppisolusairaus / syöpä / parannuskeino käytettävissä

Viesti Kirjoittaja matteo1 » La Syys 05, 2020 3:12 am

Vuosien ajan on ollut olemassa erilaisia ​​polkulääkkeitä, joilla parannetaan tiettyjen sairauksien potilaiden terveyttä, mutta ilman potentiaalista menestystä. Jotkut lääkeyhtiöt pystyivät tuottamaan vain kestäviä lääkkeitä, jotka voivat joko vähentää kipuja, iskuja tai saada potilaat tuntemaan olonsa paremmin kuin ennen. Tieteellisesti hyväksyttyjä lääkkeitä mainostettiin sosiaalisen median alustoilla, julisteissa ja erikoistuneissa sairaaloissa. Ainoa asia, joka oli trendillä näiden uusien kestävien lääkkeiden kanssa, oli hintojen merkittävä nousu, mutta nämä lääkkeet eivät parantaneet pysyvästi näitä sairauksia sairastavia potilaita. Potilaiden oli kuitenkin käytettävä enemmän samankaltaisiin lääkkeisiin, jotka eivät voineet parantaa heitä pysyvästi näistä sairauksista. Jotkut potilaat vaikeuttivat hoitokustannusten noudattamista, hoitajilla oli niin paljon taakkaa, että jotkut hylkäävät potilaat, jotka jätettiin ennemmin tai myöhemmin kuolemaan näistä taudeista. Toisaalta kasviperäisiä hoitoja, joita testattiin useilla potilailla ja joiden osoitettiin hoitavan näitä sairauksia pysyvästi, ei mainostettu sosiaalisen median alustoilla tai ne saivat lautakunnilta tunnustusta hoitokriteerien täyttämiseksi, jotkut joko kiellettiin tai yritykset suljettiin pysyvästi. Esimerkki (Niprisan) lääke uutetaan alkuperäiskansojen yrtteistä, jotka parantivat sirppisolupotilaita. Voit tehdä oman tutkimuksen Wikipediassa tai Googlessa ja nähdä, mitä tapahtui, eikä sitä päätynyt kaupallistettavaksi tarvitseville potilaille. Lääkkeet on kehitetty parantamaan potilaita kohtuuhintaan, jota ei pidetä salaisuutena, ja dokumentoitu on vain tieteellisesti hyväksyttyjä lääkkeitä tai menetelmiä näiden tautien parantamiseksi hinnoilla, joihin vain varakkailla on varaa. Esimerkki (luuydinsiirto sirppisoluanemiaa varten) maksoi 150 000 - 250 000 dollaria hoitoon, joka on vain muutaman prosentin tarkkuudella. Ja taudista kärsiviä potilaita on paljon, älä kukaan huijaa sinua. Sirppisolu ei ole tauti, joka on peritty vain tietystä rodusta, kenellä tahansa voi olla sama tauti kuin multippeliskleroosi.

HUOMAUTUS: Tarkoitukseni ei ole halventaa lääkeyhtiöitä tai hallituksia, jotka väittävät hyväksyvän nämä lääkkeet kaupallisiksi pitääkseen salaisuudet.

Alkuperäisistä yrtteistä on uutettu lääkkeitä, jotka parantavat multippeliskleroosia, sirppisoluanemiaa ja vähän syöpämuotoja, ja sitä on ollut myynnissä jo 18 vuoden ajan, ja potilaat ovat käyneet muilla foorumeilla valaisemassa muille potilaille parantavia yrttejä. jokainen potilas. Mutta koska jokaisella tai potilaalla on mieli keskittynyt vain tieteellisesti hyväksyttyihin lääkkeisiin ja tiedotusvälineisiin, käänny pois milloin tahansa, kun he kohtaavat tietoja parannuskeinoista, joita ei näy Googlessa tai Wikipediassa. Nämä alustat eivät koskaan dokumentoi tietoja, joita ei ole hyväksytty. Joten näet vain sen, mitä he haluavat sinun näkevän, ja uskot siihen, mitä he haluavat sinun uskovan.

Olemme työskennelleet näiden kasviperäisten hoitojen parissa vuosia. Ja olemme onnistuneesti hankkineet haluamamme tulokset, ja nyt tuomme parannuskeinon pienelle yleisölle. Voimme nyt parantaa potilaat, joilla on multippeliskleroosi (erilainen) syöpä ja sirppisoluanemia. Päätavoitteemme on auttaa mahdollisimman monta potilasta. Tästä syystä meillä ei ole verkkosivustoa, sivua, Youtube-kanavaa tai muita sosiaalisia linkkejä potilaille. Jos tämä tieto leviää samalla tavalla kuin sosiaalisen median alustoilla, kukaan ei saa tätä hoitoa ja ponnistelumme ovat turhaa. Haluamme poistaa väestönkasvun epäsuoran hallinnan parantumattomien tautien kautta. Ihmiset eivät voi pitää muiden ihmisten terveyttä, jotka eivät ole vakavia, kuin heidän. Me kaikki olemme tasa-arvoisia luojan silmissä. Jotkut ihmiset eivät saa ansaita miljardeja, kun taas toiset ihmiset tai potilaat kärsivät edelleen sairauksista, joita nämä lääkkeet tuottavat parantamiseksi. Olemme perhe ja meidän pitäisi olla toistensa vartija. Alla on hintamme hoidoille ja muille siihen liittyville sairauksille, jotka on parannettu läheisesti samanlaisella kasviperäisellä hoidolla;


multippeliskleroosin hoito


(Uusiutuva-korjaava

Toissijainen-progressiivinen

Ensisijainen-progressiivinen

Progressiivinen relapsoiva): 10.000-16.000euroa

Sirppisoluanemian hoitokustannukset: 23 000 euroa

Hepatiitti (A, B, C): 19 000 - 21 000 euroa

Peräpukama: 7000euroa

lymfoomat (Hodgkin ja muut kuin Hodgkin): 19.000euroa

Multippeli myelooma: 24.000euroa

Peräsuolen syöpä / kivesten syöpä: 22.000euroa

Eturauhassyöpä: 22 000 euroa

rintasyöpä: 22 000 euroa

paksusuolisyöpä: 22.000euroa

Keuhkosyöpä: 25 000 euroa

Leukemia: 26 000 euroa

luuydinsyöpä: 29.000euroa


Mihin ota yhteyttä milloin tahansa vain sähköpostitse: fredmanamee @ gmail. com

Olemme kaikki tervetulleita hoitoon milloin tahansa.

Älä koskaan menetä toivoa. Usko aina, se antaa sinun selviytyä. Kokeiluajat kuluvat kuten aina. Ole vain kärsivällinen, unelmasi toteutuvat. Joten hymyile.