jarrua vasten?

Valvojat: B1200, Kimmo, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ, John, Bomber#1, ESKIL, btseppo

Avatar
Jukka85
Viestit: 1627
Liittynyt: Ma Loka 13, 2003 12:00 am
Paikkakunta: Japanian pimmee puoli

Re: jarrua vasten?

Viesti Kirjoittaja Jukka85 » La Joulu 25, 2004 2:50 am

B1200 kirjoitti:
Jukka85 kirjoitti:Voi vitun kullinimijä :nono: HAISTAKAA VITTU KAIKKI! En ole vielä paskempaan foorumiin törmännyt (paitsi motot.netti) Kun on perkele täynnä näitä lapsellisia isottelijoita. "Vjittu kun mullapas onki satkuu isompi pata mopossa, nii mä oon paljon kovempi jätkä"-tyypit ottaa päähän ihan urakalla. Varsinkin kun aletaan rohkaisemaan näitä munamankeli poikia... Se on ainakin varmaa, että tällä foorumilla en tule enää näkymään, joten: Bännätkää mun ip. Pliis. Enpähän enää koskaan edes humalatilassa tule tänne skriivailemaan. Hyvää loppuelämää. Ensikesänä tulen rautaperseenä tsadiin ja keulin gs:n teidän päälle...
Hmm.. Ehkäpä otat hieman liian vakavasti 3 viestiä kirjoittaneen vittuilut. Varsinkin kun sinun keulimistaidoista tms. tuskin on epäilystä niillä, jotka katsoivat joskus postittamasi kuvat GS:llä pommituksesta.. Varsinkin näin toiselta GS:n omistajalta tulee täysi kunnioitus, jos joku tuollaisella viitsii pommittaa :lol: Vaatii meinaan melkoisesti enemmän taitoa, kuin 100 heppaisilla sporttipyörillä jne...
Ah! Kiitos tästä. Tulipas heti paljon parempi mieli, kun ei tämä jouluaattokaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan... Joillekkin kun ei vaan se viina sovi. Okei otin ehkä vähän liian vakavasti tämän asian, mutta selvennetään sen verran herra komulle, että ei minulla mitään sinua vastaan ole. En vain usko, että itsekkään tahdot neuvoja sellaisilta henkilöiltä jotka eivät ole eläessään ajanut moottoripyörällä.

Näin ainakin päättelisin siitä kun joskus tämän "arska" henkilön profiilissa pyörän kohdalla luki Yosemite Glazier, joka löytyy bilteman luettelosta polkupyörä osastolta.

Sellaisen neuvoja kun kuuntelee, niin kohta huomaa olevansa ojan pohjalla. Eli ei siinä mitään. Ja tämä jarrua vasten keuliminen oli sellainen reaktio joka itselläni tuli kokolailla luonnostaan: Kun tuntui että kohta heitetään kuperkeikka, niin ei kun takajarrua peliin. Että jos omistaa vaikkapa jonkun kurapyörän niin eikuin vaan kokeilemaan. Ne kun ovat halpoja kaataa ja jos tulee päälle niin eivät paljoa painakkaan.

Ja kawa6r: Älkää ny helevetti poissa tieltä pysykö kun tulen hellsinkiin päin, koska ei täältä kuopiosta niin usein jaksa vääntäytyä sinne. Olis mukavaa nähdä teitä etelän jannujakin sielläpäin.

Jopi17
Viestit: 27
Liittynyt: Ma Marras 29, 2004 1:00 am

Re: jarrua vasten?

Viesti Kirjoittaja Jopi17 » La Joulu 25, 2004 9:18 pm

komu kirjoitti:no nii taas tätä kysytään mut antakaa ny vähä vinkkejä. eli miten kannattas rueta harjotteleen jarrua vasten keulintaa? muuten kyl sujuu toi wheelie, niin kauan pysyy rengas ylhäällä ku tehot tai vaihteet loppuu kesken, mut jarrulla en osaa keulia. eli ku hytti o pystys ni kannattaako kulma säätää jarrulla vai kaasulla? ja muitaki vinkkejä saa antaa. fillarina on zx-6r -99 :firing::firing::firing:
Varmaan hyvä alottaa pienellä vaihteella pienestä vauhdista. Homma helpottuu kans jos nakkaa vasemman jalan matkustajan jalkatapille ja vetää seisaaltaan. Keula ylös--> tasapainopisteeseen--> jarrua vaan jos meinaa mennä ympäri. Siitä vekslaa eestaas jarrua ja kaasua tarpeen mukaan. Vauhtia saa kans hidasteltua mukavasti kun nojaa taaksepäin et pyörä menee yli tasapainopisteen ja pistää jarrua samalla. Ympäri ei oo itellä menny mutta muutamat takavalot ja rekkarit meni itellä NSR:tä treenaillessa mutta sehän kuuluu asiaan... :upto::deal:

-Arska-
Viestit: 41
Liittynyt: Pe Loka 29, 2004 12:00 am
Paikkakunta: e o

Re: jarrua vasten?

Viesti Kirjoittaja -Arska- » La Joulu 25, 2004 11:15 pm

[/quote]
Sellaisen neuvoja kun kuuntelee, niin kohta huomaa olevansa ojan pohjalla.[/quote]

no minun puolesta voit keulia vaikka kytkintä vasten :freak2: ihan huumorilla heitin ton jutun, mutta eipä siinä sitten jos pitää tosissaan ottaa niin otetaan :wavey:
Nyt sattu Juhaa leukaan...

Avatar
komu
Viestit: 21
Liittynyt: Pe Joulu 03, 2004 1:00 am
Paikkakunta: gsx-r 1000

Re: jarrua vasten?

Viesti Kirjoittaja komu » Ma Joulu 27, 2004 2:45 am

no joo tää meni kaikilta vähä ohi aiheen ja vähä överiks. kiitos vinkeistä ja sori vittuilusta tarkotushan on saada ja antaa vinkkejä!
komu

Vastaa Viestiin